Windows'un hangi diskte olduğu nasıl öğrenilir?

dyspaire

Hectopat
Bilgisayarıma daha yeni aldığım SSD'yi taktım ve format attım fakat kullandığım HDD 1TB ve SSD de 1TB olduğu için Windows'u hangisine kuruduğumu bilemiyorum. Nereden öğrenebilirim yardımcı olur musunuz?

windows.png

Windows yüklü olanda bu şekilde Windows simgesi oluyor.

Bilgisayarıma daha yeni aldığım SSD'yi taktım ve format attım fakat kullandığım HDD 1TB ve SSD de 1TB olduğu için Windows'u hangisine kuruduğumu bilemiyorum. Nereden öğrenebilirim yardımcı olur musunuz?

Bu bilgisayara gelin. Hangisinin üstünde Windows işareti varsa ondadır.

Her zaman C diskinde olur, ve Windows logosu olur. Böyle;
1623946508911.png

Eki Görüntüle 1072339

Windows yüklü olanda bu şekilde Windows simgesi oluyor.

Benim soruduğum soru şu;
Windows birine kurulu evet ama SSD mi yoksa HDD mi onu bilmiyorum onu nasıl ayırt edeceğim.

Herhangi bir sürücüye gir. İçinde Windows klasörü olan içinde Windows yüklü diskdir.

Windows birine kurulu evet ama SSD mi yoksa HDD mi onu bilmiyorum onu nasıl ayırt edeceğim.

Bu bilgisayara gelin. Hangisinin üstünde Windows işareti varsa ondadır.

Her zaman C diskinde olur, ve Windows logosu olur. Böyle;
Eki Görüntüle 1072345

Demek istediğinizi anladım fakat C diski SSD mi HDD mi onu nasıl bileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim soruduğum soru şu;

1. Bilgisayar yönetimi'ni açmak için başlangıç düğmesini seçin. Ardından Denetim Masası > sistem ve güvenlik > yönetimsel araçlar seçeneğini seçerek bilgisayar yönetimi öğesine çift tıklayın.
  2. Sol bölmede depolama altında disk yönetimi öğesini seçin.
Aşağıda disk 0 ve disk 1 diye diskleriniz var. Hangisinde Windows yüklüyse ona sağ tıklayıp özellikler deyin. Diskin ismi çıkacaktır. Oradan da hangisi olduğunu anlayabilirsiniz.

disk yönetimi.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00