Windows'un kapatılmasını engelleyen programlar

FEDUX

Kilopat
Makaleler
2
Son 1 haftadır PC'yi ne zaman kapatsam farklı şeyler çıkıyor. Ama özellikle iki adet isimsiz ve 3.sünün adı g olan işlemler bilgisayarımın kapatılmasını engelliyor uyarısı geliyor. Bekleyince otomatik kapanıyor.

G isimli olanın Windows'a ait bir bugdan kaynaklandığını biliyorum en azından bir sitede öyle yazıyor. Ama kalan ikisi nedir ne değildir bilmiyorum. İki adet isimsiz işlem. Virüs olabileceğinden şüphelenip " Kaspersky Anti-Virüs" 30 günlük deneme süresi içinde tam tarama yaptım ama bir şey çıkmadı. Yarın da Malwarebytes ile tarama yapacağım. Bilgisi olan var mı? İsimsiz olanların ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

İsimsiz dediğiniz şeylerin üzerine bir isim yok mu? Kapanırken ekran görüntüsü atarsanız daha sağlıklı olur. Birde bu kadar kasmayın, illa virüs olacak diye bişey yok. Windows başlarken arkada otomatik açılan bazı programlarda olabilir uyarı veren.

İsimsiz dediğiniz şeylerin üzerine bir isim yok mu? Kapanırken ekran görüntüsü atarsanız daha sağlıklı olur. Birde bu kadar kasmayın, illa virüs olacak diye bişey yok. Windows başlarken arkada otomatik açılan bazı programlarda olabilir uyarı veren.
Hiç bir isim yok, sadece ikon var ikonda: bazen masaüstündeki simgeler bozulur da clasic exe simgesine döner ya aynısı.

Combofix ile tarayın. Görev yöneticisi > başlangıç sekmesinde o dediğin programlar görünmüyor mu? Başlangıç sekmesinde gördüğün her şeyi devre dışı bırak ve makineyi yeniden başlar. Sonrasında bildiğin programları tekrar etkinleştirip bir de o şekilde dene.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı