1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 11 Ocak 2020 #1 RAM kapasitesinin yaklaşık %15-20'sini sanallaştırmada kullanamıyorum, HyperV'de sanal makineler kapanmaya başlıyor. Son kullanılan işlemler vs için bir miktar RAM gerekli biliyorum ama kullandığı miktar çok fazla. Bu oranı nasıl düşürebilirim? .
RAM kapasitesinin yaklaşık %15-20'sini sanallaştırmada kullanamıyorum, HyperV'de sanal makineler kapanmaya başlıyor. Son kullanılan işlemler vs için bir miktar RAM gerekli biliyorum ama kullandığı miktar çok fazla. Bu oranı nasıl düşürebilirim? .
MustafaEren2305 Kilopat Katılım 6 Mart 2018 Mesajlar 105 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2020 #2 Sanırım bu video yardımcı olacaktır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanırım bu video yardımcı olacaktır Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et