Windows'un kurduğu AMD Ekran Sürücüsü

Canitim

Megapat
Daha fazla  
Az önce DDU ile AMD işlemci sürücüsünü sildim. Ryzen 4600H kullanıyorum. Sonrasında AMD Adrenalin yazılımı ile en güncel sürücüyü kurdum. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum. Sürücüyü kurmuş olmama rağmen Windows Update görünürde olan sürücüyü yüklüyor. Hangisi daha güncel? Windows doğru olanı mı yapıyor yoksa eski sürücüyü mü kuruyor şu an?

Windows her zaman en güncel sürücüyü kurmaz sitesin de en son sürücüyü kurabilirsiniz.

Windows bunu bana sormadan kuruyor ve iptal etme şansım da olmuyor. Ben ilk olarak AMD'nin sitesindekini kurdum, windows bunu üzerine kurdu.

Siteden indirip üstüne kuramaıyor musunuz?
Windows kursun siz yeniden indirip kurulu sürücünün üstüne kurabilirsiniz.

Şimdi deniyorum
Denedim. Adrenalin yazılımı ile güncel grafik sürücüsünü kurmama rağmen windows yine aynı driver'ı indirip kuruyor.

Son düzenleme:
Güncel AMD sürücüsünü indirin, paket büyük boyutlu ise zaten çevrimdışı kuruluma imkan sağlar.

Boşuna Windows Update engellemesi yapmayın, DDU ile Windows'un kurduğu sürücüyü tekrar kaldırıp sistemi yeniden başlatın, ağ bağlantısını kesin (modem bağlantısını veya Wi-Fi).

Daha sonra AMD tarafından indirilen paketi çalıştırıp sürücüyü kurun.
Sistemi yeniden başlatıp ağa tekrar bağlanın. Sürücü güncel olduğu için Windows Update tekrar kurmayacaktır.

Nvidia'da aynı sorunu yaşamıştım. Güncel olsa dahi kuruyordu eski sürümü.
Bunu yaparsanız sorununuz çözülecektir.

Windows update'i şimdilik tamamen kapattım. Arkadaşın dediği linke göz atıp o çözümü uygulamayacağım. Teşekkürler.
Malesef işe yaramadı.
Windows hala sürücü kurmaya devam ediyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…