Ryo41 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 710 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #1 Windows'un kurulu olduğu diske GB mi aktarayım yoksa Samsung SSD'ye Windows'u direkt aktarayım mı? Hangisi sağlıklı olur?
Windows'un kurulu olduğu diske GB mi aktarayım yoksa Samsung SSD'ye Windows'u direkt aktarayım mı? Hangisi sağlıklı olur?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Kek günü Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2022 #2 SSD'ye Windows'u aktarın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klonlamak yerine temiz kurulum daha sağlıklı olur.
SSD'ye Windows'u aktarın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klonlamak yerine temiz kurulum daha sağlıklı olur.
A AşirKarataş Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Formatla Baştan Kurmanı Öneririm Diğer Türlü okadar sağlıklı olmayabilir
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.482 Çözümler 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 6 Temmuz 2022 #4 Temiz biçimlendirme/format sonraso: SSD'ye sadece işletim sistemi, HDD'ye yer kaplayan programlar v.b her şeyi koyun. Sonra yedekeyin ve devam.
Temiz biçimlendirme/format sonraso: SSD'ye sadece işletim sistemi, HDD'ye yer kaplayan programlar v.b her şeyi koyun. Sonra yedekeyin ve devam.
Ryo41 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 710 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #5 C diskinde fazladan 80 GB olsa mesela işimi görür. Diğer Samsung SSD'den ona GB aktarsam olmaz mı? Sağlıklı olur mu format atmaya gerek kalmadan?
C diskinde fazladan 80 GB olsa mesela işimi görür. Diğer Samsung SSD'den ona GB aktarsam olmaz mı? Sağlıklı olur mu format atmaya gerek kalmadan?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Kek günü Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2022 #6 Ryo41 dedi: Sağlıklı olur mu format atmaya gerek kalmadan? Genişletmek için tıkla... En sağlıklısı, format ekranında diski biçimlendirmeniz olur.
Ryo41 dedi: Sağlıklı olur mu format atmaya gerek kalmadan? Genişletmek için tıkla... En sağlıklısı, format ekranında diski biçimlendirmeniz olur.
Ryo41 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 710 Çözümler 1 6 Temmuz 2022 #7 Prime777 dedi: SSD'ye Windows'u aktarın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klonlamak yerine temiz kurulum daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Samsung'un kendi programıyla yaptım. Şimdi gözükmüyor SSD ne yapacağım? Düzenleme: Hocam e diski olmuş SSD klonlamıştım da neden Windows'u taşıdığım yerdeki bütün verilerim silinmiş .
Prime777 dedi: SSD'ye Windows'u aktarın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klonlamak yerine temiz kurulum daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Samsung'un kendi programıyla yaptım. Şimdi gözükmüyor SSD ne yapacağım? Düzenleme: Hocam e diski olmuş SSD klonlamıştım da neden Windows'u taşıdığım yerdeki bütün verilerim silinmiş .