Windows'un Linux'tan daha stabil olduğu gerçeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@779221 Visual Studio'nun güncel hali çalışmamakta, doğrudan Linux desteği bulunmuyor ve bottles ile açmaya çalışanlar açamamış. Yazılımın boyutuda çok fazla (150 - 200 GB veya daha fazla) diğerlerini deneyin.

Görsel boyutu yüzünden SS attım. Sıcaklık değeri ve stress testi yapabilecek fırsatım yok. RAM'ler 1600MT/s orijinal Windows 11 ISO dosyası ile kurulum yapıldı.

4 GB RAM ve Intel pentiuma kurduğum laptop şu an Ankara'da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Komik.

Pardon arkadaşlar ama saçma sapan seyler uzerine argumanlar sunuyorsunuz. RAM zaten kullanilmak icin vardir RAM'i ne kadar cok cache ile doldurursan sistem o kadar hizli calisir.

RAM'ı uygulamalar kullanırsa dediğiniz doğru. Ancak işletim sistemi aynı performansta yüksek RAM kullanırsa sorun orada.

Pardon arkadaşlar ama saçma sapan seyler uzerine argumanlar sunuyorsunuz. RAM zaten kullanilmak icin vardir RAM'i ne kadar cok cache ile doldurursan sistem o kadar hizli calisir.

RAM'ı uygulamalar kullanırsa dediğiniz doğru. Ancak işletim sistemi aynı performansta yüksek RAM kullanırsa sorun orada.

KDE Plasma ortamı ile RAM kullanımı 700 MB civarındadır.

Beğenmedim. Ayrıca RAM oranları denk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmaz kullanmaz
Windows'u olduğu gibi kullanırsan boşta +6gb ram yer ortalama (Başlangıçta uygulamalar açıksa)

Dostum eger Windows'un performansiyla Linux'un performansini gozunle karsilastirmaya calisiyorsan gerek yok. Ihtiyac varsa bilimsel benchmarklarin linkini verebilirim.
Tamam

Fotoğrafta belli olmamış VS 6gb yer tutuyor. Masaüstü uygulamaları geliştirme araçlarının hepsi var. İşlemci i5 4460 harcadığı ram ise 6.8gb Uygulama çalışıyorken paketleme yaparken.

@Bayram Reis ben web geliştirmek için gereken araçları kullanıyorum, App yapmak için uğraşmıyorum, hem bunun için illa güncel olana gerek yok 2015 ve 2017 de kullanılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…