ahmetcank_25 Centipat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #1 Mavi ekran yiyorum bir Windows'un mavi ekran sorun gidericisini denemedim ancak onu da aktif hale getiremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Mavi ekran yiyorum bir Windows'un mavi ekran sorun gidericisini denemedim ancak onu da aktif hale getiremiyorum.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 11 Ağustos 2022 #2 Sorun gidericinin, çözdüğü giderdiği hiçbir sorun olmadı bu zamana kadar. Kapalı olan defenderi açmaktan başka. Mavi ekranda aldığın hata kodunu veya minidumpu paylaşsaydın yardımcı olabilirdik.
Sorun gidericinin, çözdüğü giderdiği hiçbir sorun olmadı bu zamana kadar. Kapalı olan defenderi açmaktan başka. Mavi ekranda aldığın hata kodunu veya minidumpu paylaşsaydın yardımcı olabilirdik.
ahmetcank_25 Centipat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #3 Minidump dosyaları - Google Drive drive.google.com