Windows'un önemli işlevcileri belleği kullanamıyor

suleymandy

Centipat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhabalar ve iyi forumlar, bugün bilgisayarıma girdiğimde svchost.exe bilgisayarımın belleğinden hiçbir şekilde kullanamıyor. o da Windows'un önemli işlev dosyası olduğu için imzası da var. Windows tescilli bir şey olur mu diye korkuyorum, Microsoft Edge'de kullanamıyor yani hiçbir program belleğimden faydalanamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Microsoft Edge'nin bilgisayarımda tam yetkisi varken hala yetkisiz erişim engellendi falan diyor, bilgisayarıma güvenli programlardan başka bir şey yüklemedim hiçbir crack oyun/program yok.

Windows 1O ISO dosyasını indir USB'ye at temiz bir kurulum yap önerim bu.

Artı -2 Eksi
Bilgisayar zaten tam 3 gün önce formatlandı, hiçbirşeyini ellemedim zaten performans ayarı haricinde.

Mesela bende de oldu Windows bu her şey olabiliyor ben 3 kez format attım mesela anca düzeldi anlamadığım bir şey neden oluyor 3 kez art arda format attım sen düşün.

Artı -2 Eksi
Mesela bende de oldu Windows bu her şey olabiliyor ben 3 kez format attım mesela anca düzeldi anlamadığım bir şey neden oluyor 3 kez art arda format attım sen düşün.

bilmiyorum hocam, zaten svchost.exe belleğimi sadece 30mb kullanabiliyor

Artı -1 Eksi
Ben şu an sorunu anlamış değilim açıkçası. Kullanması gerektiği kadar kullanmıyor mu? Oyunlarda sorun yaşamıyorsanız ya da günlük kullanımda sorun yaşamıyorsanız abartılacak bir durum yok bence ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…