Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.219 Makaleler 3 Çözümler 83 8 Ekim 2023 #11 Zafer oğuz dedi: Yok hocam sıkıntı yok zaten, geri mavi nasıl yapacağım onu anlayamadım internette bulamadım da. Hocam fotoğrafta 1. monitörün tamamı. Genişletmek için tıkla... İşine karışmak istemem ama cevap fotoğrafta gizli. Windows beni eski halime çevir diye bağırıyor.
Zafer oğuz dedi: Yok hocam sıkıntı yok zaten, geri mavi nasıl yapacağım onu anlayamadım internette bulamadım da. Hocam fotoğrafta 1. monitörün tamamı. Genişletmek için tıkla... İşine karışmak istemem ama cevap fotoğrafta gizli. Windows beni eski halime çevir diye bağırıyor.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.082 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 8 Ekim 2023 #12 Maxtoric dedi: İşine karışmak istemem ama cevap fotoğrafta gizli. Windows beni eski halime çevir diye bağırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam startallback ile 1 tane icon paketi kurulu. Bence bağırmıyor
Maxtoric dedi: İşine karışmak istemem ama cevap fotoğrafta gizli. Windows beni eski halime çevir diye bağırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam startallback ile 1 tane icon paketi kurulu. Bence bağırmıyor