peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar işletim sistemim Windows kalsın istiyorum ama Kali Linux kurmam gerekiyor, bunu nasıl yapabilirim ya da buluttan falan yapabilir miyim?
Arkadaşlar işletim sistemim Windows kalsın istiyorum ama Kali Linux kurmam gerekiyor, bunu nasıl yapabilirim ya da buluttan falan yapabilir miyim?
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 13 Temmuz 2024 #2 Dual boot olarak kurabilirsin. YouTube'da binlerce video var bununla ilgili.
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 Sorununu tam anlayamadım ama sanırsam 1 bilgisayarda 2 tane bilgisayar ve işlemciye erişmek istiyorsun şu anlık tek bildiğim VirtualBox çok bilgim yok yalnışsa kusuruma bakmayın.
Sorununu tam anlayamadım ama sanırsam 1 bilgisayarda 2 tane bilgisayar ve işlemciye erişmek istiyorsun şu anlık tek bildiğim VirtualBox çok bilgim yok yalnışsa kusuruma bakmayın.