ALMACIK Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 427 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #1 Windows'un yanına Linux Mint kurmayı düşünüyorum. Daha kurmadım ama diyelim kurdum ve Linux Mint'i silmek istiyorum nasıl sileceğim?
Windows'un yanına Linux Mint kurmayı düşünüyorum. Daha kurmadım ama diyelim kurdum ve Linux Mint'i silmek istiyorum nasıl sileceğim?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #2 Kurduğun diski biçimlendirirsin. Veya 'msconfig' (eğer Dualboot olduysa) üzerinden silebilirsin. Olmazsa EFI içinden silebilirsin.
Kurduğun diski biçimlendirirsin. Veya 'msconfig' (eğer Dualboot olduysa) üzerinden silebilirsin. Olmazsa EFI içinden silebilirsin.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 25 Şubat 2021 #3 Ayırdığınız alanı biçimlendirir ve EFI klasörünün içinden ubuntu klasörünü silerseniz sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz.
Ayırdığınız alanı biçimlendirir ve EFI klasörünün içinden ubuntu klasörünü silerseniz sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et