Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 18 Aralık 2020 #41 Dengesiz Kokarca dedi: @Siloven İnmiyor ama scriptler ile EBA girilebiliyor. Yoklamada sorun oluyor dedi @deleted Genişletmek için tıkla... Sorun olmamıştı bende.
Dengesiz Kokarca dedi: @Siloven İnmiyor ama scriptler ile EBA girilebiliyor. Yoklamada sorun oluyor dedi @deleted Genişletmek için tıkla... Sorun olmamıştı bende.
Slloven Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #42 Dengesiz Kokarca dedi: @Siloven İnmiyor ama scriptler ile EBA girilebiliyor. Yoklamada sorun oluyor dedi @deleted Genişletmek için tıkla... O yüzden windowstan giricem Rashmore dedi: Dosyalar bölümünü artırman lazım. USB Belleğini kurulum bitip masaüstüne gelene kadar çıkarma sakın. Genişletmek için tıkla... Dosyalar kismi 100 gb mint kismi 157 gb yeterlimi
Dengesiz Kokarca dedi: @Siloven İnmiyor ama scriptler ile EBA girilebiliyor. Yoklamada sorun oluyor dedi @deleted Genişletmek için tıkla... O yüzden windowstan giricem Rashmore dedi: Dosyalar bölümünü artırman lazım. USB Belleğini kurulum bitip masaüstüne gelene kadar çıkarma sakın. Genişletmek için tıkla... Dosyalar kismi 100 gb mint kismi 157 gb yeterlimi
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #43 Bence bunun için sanal makine de kullanılabilir. Yeterli RAM var mı? Sanal makine için?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 18 Aralık 2020 #44 Slloven dedi: O yüzden windowstan giricem Genişletmek için tıkla... Öyle daha sağlıklı olur ama Linux'tan da girebilirsiniz bir sorun yaşamadım ben daha. Slloven dedi: Dosyalar kismi 100 gb mint kismi 157 gb yeterlimi Genişletmek için tıkla... Yeterli gayet.
Slloven dedi: O yüzden windowstan giricem Genişletmek için tıkla... Öyle daha sağlıklı olur ama Linux'tan da girebilirsiniz bir sorun yaşamadım ben daha. Slloven dedi: Dosyalar kismi 100 gb mint kismi 157 gb yeterlimi Genişletmek için tıkla... Yeterli gayet.
Slloven Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #45 Slloven dedi: O yüzden windowstan giricem Dosyalar kismi 100 gb mint kismi 157 gb yeterlimi Genişletmek için tıkla... Yeterlimi Cokkkk teşekkür ederim kardesim hakkini helal et
Slloven dedi: O yüzden windowstan giricem Dosyalar kismi 100 gb mint kismi 157 gb yeterlimi Genişletmek için tıkla... Yeterlimi Cokkkk teşekkür ederim kardesim hakkini helal et
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 18 Aralık 2020 #46 Dengesiz Kokarca dedi: Yoklamada sorun oluyor dedi @deleted. Genişletmek için tıkla... Ben dememişimdir hocam, EBA'yı çok bilmiyorum.
Dengesiz Kokarca dedi: Yoklamada sorun oluyor dedi @deleted. Genişletmek için tıkla... Ben dememişimdir hocam, EBA'yı çok bilmiyorum.