Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Selam bugün andriod bir işletim sistemi kuracagım ama Windows'un yanına kurabilir miyim? Bir de normal emulatore gore daha fazla FPS artışı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
Selam bugün andriod bir işletim sistemi kuracagım ama Windows'un yanına kurabilir miyim? Bir de normal emulatore gore daha fazla FPS artışı olabilir mi?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 27 Şubat 2023 #2 Bedirylm dedi: Selam bugün andriod bir işletim sistemi kuracagım ama Windows'un yanına kurabilir miyim? Bir de normal emulatore gore daha fazla FPS artışı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet kurabilirsin FPS artışı da olur.
Bedirylm dedi: Selam bugün andriod bir işletim sistemi kuracagım ama Windows'un yanına kurabilir miyim? Bir de normal emulatore gore daha fazla FPS artışı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet kurabilirsin FPS artışı da olur.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 Deniz24386 dedi: Evet kurabilirsin FPS artışı da olur. Genişletmek için tıkla... hocam peki hangi sini kurcam daha yeni bitane kurdum ama depolama alanı 8gb ustune çıkmadı
Deniz24386 dedi: Evet kurabilirsin FPS artışı da olur. Genişletmek için tıkla... hocam peki hangi sini kurcam daha yeni bitane kurdum ama depolama alanı 8gb ustune çıkmadı
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 27 Şubat 2023 #4 Bedirylm dedi: Hocam peki hangisini kuracağım daha yeni bir tane kurdum ama depolama alanı 8 GB ustune çıkmadı Genişletmek için tıkla... Android 7 classic kurun
Bedirylm dedi: Hocam peki hangisini kuracağım daha yeni bir tane kurdum ama depolama alanı 8 GB ustune çıkmadı Genişletmek için tıkla... Android 7 classic kurun
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #5 Deniz24386 dedi: Android 7 classic kurun Genişletmek için tıkla... inidrme linki?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 27 Şubat 2023 #6 Bedirylm dedi: inidrme linki? Genişletmek için tıkla... Download | PrimeOS Download the PrimeOS ISO image or exe installer for Windows from here and install/live-boot on your PC. Choose the ISO according to your PC hardware age. www.primeos.in
Bedirylm dedi: inidrme linki? Genişletmek için tıkla... Download | PrimeOS Download the PrimeOS ISO image or exe installer for Windows from here and install/live-boot on your PC. Choose the ISO according to your PC hardware age. www.primeos.in