ArdaAnces Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 151 Makaleler 1 26 Aralık 2022 #1 1 SSD ve 1 HDD'im var. SSD'de Windows kurulu. Hard diske Ubuntu kurmak istiyorum, kurulumda hangi yolları izlemeliyim?
1 SSD ve 1 HDD'im var. SSD'de Windows kurulu. Hard diske Ubuntu kurmak istiyorum, kurulumda hangi yolları izlemeliyim?
Seyyid_a Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #2 Dualboot olayi var hocam zaten kurulumda secenekler var obur isletim sisteminin yanina kur diye onu secip ne kadar alan vermek istediginiz secebiliyorsunuz internettede rehberler var
Dualboot olayi var hocam zaten kurulumda secenekler var obur isletim sisteminin yanina kur diye onu secip ne kadar alan vermek istediginiz secebiliyorsunuz internettede rehberler var
atmosferabi Kilopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 699 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060, AMD Ryzen 5 3500X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2022 #3 Hocam yanlış hatırlamıyorsam Ubuntu kurulumunda Windows'un olduğu alanı görüp Windows boot Manager'ın yanına kur seçeneği çıkıyordu.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam Ubuntu kurulumunda Windows'un olduğu alanı görüp Windows boot Manager'ın yanına kur seçeneği çıkıyordu.
ArdaAnces Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 151 Makaleler 1 26 Aralık 2022 #4 atmosferabi dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam Ubuntu kurulumunda Windows'un olduğu alanı görüp Windows boot Manager'ın yanına kur seçeneği çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Windowsun kurulu olduğu diske değil farklı bir diske kuracağım.
atmosferabi dedi: Hocam yanlış hatırlamıyorsam Ubuntu kurulumunda Windows'un olduğu alanı görüp Windows boot Manager'ın yanına kur seçeneği çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Windowsun kurulu olduğu diske değil farklı bir diske kuracağım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 26 Aralık 2022 #5 ArdaAnces dedi: Windowsun kurulu olduğu diske değil farklı bir diske kuracağım. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey seçeneiğini seçip manuel bölümlendirme yapmanız gerekiyor. Yardımcı olurum.
ArdaAnces dedi: Windowsun kurulu olduğu diske değil farklı bir diske kuracağım. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey seçeneiğini seçip manuel bölümlendirme yapmanız gerekiyor. Yardımcı olurum.