Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.649 Çözümler 23 8 Eylül 2025 #1 Linkteki uzantıyı ekleyip genelde kullanmadığın bir Gmail hesabıyla giriş yaptım, herhangi bir veri kaybı falan yaşar mıyım? Windscribe - Free Proxy and Ad Blocker - Chrome Web Store Windscribe helps you mask your physical location, circumvent censorship, and block ads and trackers on websites you use every day chromewebstore.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2025
Linkteki uzantıyı ekleyip genelde kullanmadığın bir Gmail hesabıyla giriş yaptım, herhangi bir veri kaybı falan yaşar mıyım? Windscribe - Free Proxy and Ad Blocker - Chrome Web Store Windscribe helps you mask your physical location, circumvent censorship, and block ads and trackers on websites you use every day chromewebstore.google.com
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.253 Çözümler 20 8 Eylül 2025 #2 Ben uzun süre kullandım zamanında ama tahammül edilemeyecek kadar yavaştı. Ne için kullandığına bağlı.
Ben uzun süre kullandım zamanında ama tahammül edilemeyecek kadar yavaştı. Ne için kullandığına bağlı.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 147 8 Eylül 2025 #3 Güvenli. Ama kullanmaya devam etmeni önermem.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 707 Çözümler 2 8 Eylül 2025 #4 Güvenli ama ücretsiz sürümde 10 GB veriyor diye hatırlıyorum. Pahalı üstelik.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.675 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #5 10 GB veri nedir ya utanmasıda yok. Yani bunun yerine Proton VPN'i çalıştır diyorum. WARP'da olur bazen saçmalıyor olmasına rağmen idare eder.
10 GB veri nedir ya utanmasıda yok. Yani bunun yerine Proton VPN'i çalıştır diyorum. WARP'da olur bazen saçmalıyor olmasına rağmen idare eder.