CodeNameGordon Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 373 Çözümler 2 Yer Black Mesa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #11 barisadinim dedi: Laptopun özellikleri. AMD Radeon TM Vega 8 Graphics. Radeon 540X series ekran kartı. 8 GB RAM. AMD Ryzen 5 işlemci. 512 GB SSD. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kendini PC sistemine göre optimize ediyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
barisadinim dedi: Laptopun özellikleri. AMD Radeon TM Vega 8 Graphics. Radeon 540X series ekran kartı. 8 GB RAM. AMD Ryzen 5 işlemci. 512 GB SSD. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kendini PC sistemine göre optimize ediyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 9 Ekim 2020 #12 Windows 10 her zaman en iyisidir en günceldir eğer kurmaya kalkarsanız Pro sürümünü tercih ederim. Vede şimdi gördüm ssdnizde var Win 10 Pro'yu mutlaka SSD'ye kurun alanınız kalmazsa düşük bir HDD'de takabilirsiniz çünkü SSD pcnizi çok hızlandırır.
Windows 10 her zaman en iyisidir en günceldir eğer kurmaya kalkarsanız Pro sürümünü tercih ederim. Vede şimdi gördüm ssdnizde var Win 10 Pro'yu mutlaka SSD'ye kurun alanınız kalmazsa düşük bir HDD'de takabilirsiniz çünkü SSD pcnizi çok hızlandırır.
barisadinim Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 39 9 Ekim 2020 #13 189454 dedi: En başta CPU'nuz Windows 10 dışında işletim sistemi desteklemiyor zaten, başka seçeneğiniz yok . Genişletmek için tıkla... Bu işlerden pek anlamam öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim
189454 dedi: En başta CPU'nuz Windows 10 dışında işletim sistemi desteklemiyor zaten, başka seçeneğiniz yok . Genişletmek için tıkla... Bu işlerden pek anlamam öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim