Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 28 Temmuz 2013 #11 Norton gayet güzeldir. Bir sıkıntı yaşamazsın. Kaspersky'Nin yeni sürümü gelene kadar kullanabilirsin. Ya da Windows 8'e geri döneceksin Şimdi 8.1'e geçmenin çok bir avantajı yok açıkçası. Ben acele etmedim o yüzden. Daha erken bence.
Norton gayet güzeldir. Bir sıkıntı yaşamazsın. Kaspersky'Nin yeni sürümü gelene kadar kullanabilirsin. Ya da Windows 8'e geri döneceksin Şimdi 8.1'e geçmenin çok bir avantajı yok açıkçası. Ben acele etmedim o yüzden. Daha erken bence.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2013 #12 Kaspersky ne zaman günceleme çıkarır ?
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2013 #13 Sen dön 8'e
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2013 #14 berkannt dedi: Sen dön 8'e Genişletmek için tıkla... Evet en iyisi o gözüküyor.
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2013 #15 Windows Defender'in de iyi olduğu görüşündeyim. Bence gayet iyi işler çıkarıyor. Uyumluluk sorunu çözülünce kurabilirsin Kaspersky.
Windows Defender'in de iyi olduğu görüşündeyim. Bence gayet iyi işler çıkarıyor. Uyumluluk sorunu çözülünce kurabilirsin Kaspersky.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2013 #16 Cevap için herkese teşekkürler ben kararımı verdim Windows 8'e dönüyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Temmuz 2013 #17 berkannt dedi: Dur tahmin edeyim Windows 8.1 kurduğuna pişman oldun, Windows 8'e geri dönceksin. Genişletmek için tıkla... Felaket tellallığı yapmayalım. Neden 8.1'in Preview olduğunu söylemek yerine doğrudan kötülüyorsun? Hatalar her işletim sisteminde olabilir.
berkannt dedi: Dur tahmin edeyim Windows 8.1 kurduğuna pişman oldun, Windows 8'e geri dönceksin. Genişletmek için tıkla... Felaket tellallığı yapmayalım. Neden 8.1'in Preview olduğunu söylemek yerine doğrudan kötülüyorsun? Hatalar her işletim sisteminde olabilir.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2013 #18 Recep Baltaş dedi: Felaket tellallığı yapmayalım. Neden 8.1'in Preview olduğunu söylemek yerine doğrudan kötülüyorsun? Hatalar her işletim sisteminde olabilir. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Preview Olduğu için demiştim zaten. Windows 8.1'in Preview Olmadığı sürümü bekliyorum, gelince hemen kuracağım.
Recep Baltaş dedi: Felaket tellallığı yapmayalım. Neden 8.1'in Preview olduğunu söylemek yerine doğrudan kötülüyorsun? Hatalar her işletim sisteminde olabilir. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Preview Olduğu için demiştim zaten. Windows 8.1'in Preview Olmadığı sürümü bekliyorum, gelince hemen kuracağım.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2013 #19 berkannt dedi: Windows 8.1 Preview Olduğu için demiştim zaten. Windows 8.1'in Preview Olmadığı sürümü bekliyorum, gelince hemen kuracağım. Genişletmek için tıkla... Bu sefer ilk sen kur iyi çalışmazsa söyle biz kurmayalım.
berkannt dedi: Windows 8.1 Preview Olduğu için demiştim zaten. Windows 8.1'in Preview Olmadığı sürümü bekliyorum, gelince hemen kuracağım. Genişletmek için tıkla... Bu sefer ilk sen kur iyi çalışmazsa söyle biz kurmayalım.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2013 #20 ahmet Özenir dedi: bu sefer ilk sen kur iyi çalışmazsa söyle biz kurmayalım. :d Genişletmek için tıkla... Bakarız. - - - Güncellendi - - - Ben de birazdan Windows 8 yanına Windows 8.1'î kuracağım. Bir de ben deneyeyim Kaspersky'yı. - - - Güncellendi - - - Bende de olmadı. Neyseki Windows 8'in yanına kurdum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2013
ahmet Özenir dedi: bu sefer ilk sen kur iyi çalışmazsa söyle biz kurmayalım. :d Genişletmek için tıkla... Bakarız. - - - Güncellendi - - - Ben de birazdan Windows 8 yanına Windows 8.1'î kuracağım. Bir de ben deneyeyim Kaspersky'yı. - - - Güncellendi - - - Bende de olmadı. Neyseki Windows 8'in yanına kurdum.