Windwows Phone İçin Instagram Göründü!

Valla onu zaman gösterecek gibi, bence gelişecek, ha gelişmezse çok da sıkıntı değil android e rom atarız

Koyu fan olmakla alakası yok bunun ben lumıa serisini nokıa firmasına olan saygımdan ilk 630 aldım kardeşime verdim o da beğenmedi sattı daha sonra 830 ve 930 aldım daha iyi fiyat diye zaten 930 tamirden çıkmadı öyle aşırı uygulama meraklısı biride değilim.Youtube'da bir video inceleme gördüm desire eye hakkında aldım 7-8 aydır kullanıyorum aldığım sıra lolipop güncellemesini aldı geçenlerde marshmalow güncellemesi çıkardı htc firması telefon gayet sağlam beni fazla üzmedi stabil'di yani.Microsoft firmasının yaptığı hatalar sadece mağaza değil kullanıcı isteklerine bakmıyorlar lumıa 950 diye plastik bir telefon çıkar ki o fiyata canavar gibi tasarımlar var buna rağmen hala başarı bekliyorlar.İlk müşteriye bütün lumıa serilerinde 630 gibi win10 gelecekdi şimdi caymışlar 512 olana geelmicek eski bazı lumıa modellerine gelmeyebilir hani destek millet 1 senedir senin bu açıklamanımı bekledi ver çıkartacağın mdeollerin güncelleme tarihini millet boşa ümitlenmesi.

O konuda haklısın, ayıp etti güncelleme ile, ha sen yine de insider olarak w10 kullanabilirsin ama bu da saçma. Tarafsız olacaksak aynı iğneyi Apple'a da sokmamız lazım, 5s e 2500 tl veren arkadaşın telefonu ios 8 küsürde ve kasıyor, büyük firmaların böyle hataları oluyor maalesef, sadece MSnin değil. 5s dememdeki sebep 2500 tl telefon alıp da madur edilen bir WP kullanıcısı yok, verse verse verse 1500 vermiştir çoğu.

Ben lumia 620 ile Windows 10 insider üzerinden kullandım stabilleştirilmesi lazım

Instagram uygulaması 1520'de kasıyor. Sanırım ios'tan port etmişler. Windows phone bence para israfından başka birşey değil. Android'e yönelmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…