tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Ben Pardus kullanıcısıyım ve oyun oynamak istiyorum. Acaba Wine ile çalışan emulatör var mı? Yoksa da bana Wine benzeri ya da daha iyi bir exe açan program önerir misiniz?
Ben Pardus kullanıcısıyım ve oyun oynamak istiyorum. Acaba Wine ile çalışan emulatör var mı? Yoksa da bana Wine benzeri ya da daha iyi bir exe açan program önerir misiniz?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Nisan 2021 #2 Wine'dan başka exe açan yok diye hatırlıyorum. Hangi emülatörü açmayı düşünüyorsunuz?
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 cengover_ekin dedi: Wine'dan başka EXE açan yok diye hatırlıyorum. Hangi emülatörü açmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... GameLoop ya da BlueStacks gibi herkesin kullandığı emulatörler.
cengover_ekin dedi: Wine'dan başka EXE açan yok diye hatırlıyorum. Hangi emülatörü açmayı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... GameLoop ya da BlueStacks gibi herkesin kullandığı emulatörler.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 6 Nisan 2021 #4 Yavaşlığına katlanacaksanız VirtualBox'a Windows kurabilirsiniz.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 afacanc38 dedi: Yavaşlığına katlanacaksanız VirtualBox'a Windows kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim virtualbox hata veriyor.Headerleri kurmamışım (kerneli yükselttim).Ama synaptic te yükselttiğim kernelin headerini bulamadım
afacanc38 dedi: Yavaşlığına katlanacaksanız VirtualBox'a Windows kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim virtualbox hata veriyor.Headerleri kurmamışım (kerneli yükselttim).Ama synaptic te yükselttiğim kernelin headerini bulamadım
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 6 Nisan 2021 #6 tedolone dedi: Benim virtualbox hata veriyor.Headerleri kurmamışım (kerneli yükselttim).Ama synaptic te yükselttiğim kernelin headerini bulamadım Genişletmek için tıkla... GNOME Boxes ya da Virt-Manager da kullanabilirsiniz.
tedolone dedi: Benim virtualbox hata veriyor.Headerleri kurmamışım (kerneli yükselttim).Ama synaptic te yükselttiğim kernelin headerini bulamadım Genişletmek için tıkla... GNOME Boxes ya da Virt-Manager da kullanabilirsiniz.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 afacanc38 dedi: GNOME Boxes ya da Virt-Manager da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim pc eski zaten.Pardus ile devam ettirmeye çalışıyorum.Virtualbox gibi şeyler donuyor genelde
afacanc38 dedi: GNOME Boxes ya da Virt-Manager da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim pc eski zaten.Pardus ile devam ettirmeye çalışıyorum.Virtualbox gibi şeyler donuyor genelde
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Nisan 2021 #8 Sanal makinede Android X86 denediniz mi? Kullanışlı olabilir eğer sadece Android lazımsa.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #9 cengover_ekin dedi: Sanal makinede Android X86 denediniz mi? Kullanışlı olabilir eğer sadece Android lazımsa. Genişletmek için tıkla... Denemedim.Sadece android lazım ama ben emulatörden istiyorum.Oralarda biraz sıkıntı yaşıyoruj-m
cengover_ekin dedi: Sanal makinede Android X86 denediniz mi? Kullanışlı olabilir eğer sadece Android lazımsa. Genişletmek için tıkla... Denemedim.Sadece android lazım ama ben emulatörden istiyorum.Oralarda biraz sıkıntı yaşıyoruj-m