eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 13 Aralık 2022 #1 Wine ile çalıştırılan oyunlarda DirectX, Visual C++ veya .Net Framework yüklemek gerekir mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 13 Aralık 2022 #2 eylül kabuss dedi: Wine ile çalıştırılan oyunlarda DirectX, Visual C++ veya .Net Framework yüklemek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamaların gerektirdiği kütüphaneleri yüklemeniz gerektiğini size bildiriyor ve indirmeniz için onayınızı istiyor. Artı 0 Eksi
eylül kabuss dedi: Wine ile çalıştırılan oyunlarda DirectX, Visual C++ veya .Net Framework yüklemek gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamaların gerektirdiği kütüphaneleri yüklemeniz gerektiğini size bildiriyor ve indirmeniz için onayınızı istiyor.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2022 #3 Bazı oyunlarda gerekiyor. Steam'dan çalıştırıyorsanız oyunu bu kurulumlar otomatik yapılıyor. Bazı oyunlarda elle kurulum yapmak gerekebiliyor. Artı 0 Eksi
Bazı oyunlarda gerekiyor. Steam'dan çalıştırıyorsanız oyunu bu kurulumlar otomatik yapılıyor. Bazı oyunlarda elle kurulum yapmak gerekebiliyor.
KS KS eylül kabuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 2.669 Makaleler 5 Çözümler 28 14 Aralık 2022 #4 izmirkartali dedi: Uygulamaların gerektirdiği kütüphaneleri yüklemeniz gerektiğini size bildiriyor ve indirmeniz için onayınızı istiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç de bildirmiyor. Ya da ben göremedim. Artı 0 Eksi
izmirkartali dedi: Uygulamaların gerektirdiği kütüphaneleri yüklemeniz gerektiğini size bildiriyor ve indirmeniz için onayınızı istiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç de bildirmiyor. Ya da ben göremedim.