The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 5 Ağustos 2022 #1 Oyunun saf haliyle denesem büyük ihtimal açılacak ama modlu açmak istiyorum. Terminale hiç çıktı vermiyor. Ne yapabilirim?
Oyunun saf haliyle denesem büyük ihtimal açılacak ama modlu açmak istiyorum. Terminale hiç çıktı vermiyor. Ne yapabilirim?
Whoaxmqs Decapat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #2 Wine ile derken Mac'tan mi oynuyorsunuz eğer öyleyse olmaz ben denedim her uygulamayı açmıyor ne yazık ki sadece belirli uygulamalar. Artı 0 Eksi
Wine ile derken Mac'tan mi oynuyorsunuz eğer öyleyse olmaz ben denedim her uygulamayı açmıyor ne yazık ki sadece belirli uygulamalar.
KS KS The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 5 Ağustos 2022 #3 Whoaxmqs dedi: Wine ile derken Mac'tan mi oynuyorsunuz eğer öyleyse olmaz ben denedim her uygulamayı açmıyor ne yazık ki sadece belirli uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Linux'ta oynuyorum. Wine GTA:SA'yı destekliyor. Saf haliyle açılıyor ama bana modlu hali lazım. Artı 0 Eksi
Whoaxmqs dedi: Wine ile derken Mac'tan mi oynuyorsunuz eğer öyleyse olmaz ben denedim her uygulamayı açmıyor ne yazık ki sadece belirli uygulamalar. Genişletmek için tıkla... Linux'ta oynuyorum. Wine GTA:SA'yı destekliyor. Saf haliyle açılıyor ama bana modlu hali lazım.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 5 Ağustos 2022 #4 1- oyunu play on Linux ile kurun. Oyun için en iyi ayarları uygulayacaktır. 2- Linux altında modların işlemesi için DLL geçersiz kılma işlemi yapılmalı diyor oyuncular. Artı 0 Eksi
1- oyunu play on Linux ile kurun. Oyun için en iyi ayarları uygulayacaktır. 2- Linux altında modların işlemesi için DLL geçersiz kılma işlemi yapılmalı diyor oyuncular.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 5 Ağustos 2022 #5 Şuraya bir bakın: [SOLVED] Problems running GTA San Andreas with wine-1.3.30 / Multimedia and Games / Arch Linux Forums bbs.archlinux.org Epey eski bir konu ama basit adımlarla çözülmüş. Artı 0 Eksi
Şuraya bir bakın: [SOLVED] Problems running GTA San Andreas with wine-1.3.30 / Multimedia and Games / Arch Linux Forums bbs.archlinux.org Epey eski bir konu ama basit adımlarla çözülmüş.
Müco bey Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 1.778 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Ankara, göksu 6 Ağustos 2022 #6 The User 0 dedi: Oyunun saf haliyle denesem büyük ihtimal açılacak ama modlu açmak istiyorum. Terminale hiç çıktı vermiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Modlarını .img ile mi kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Oyunun saf haliyle denesem büyük ihtimal açılacak ama modlu açmak istiyorum. Terminale hiç çıktı vermiyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Modlarını .img ile mi kullanıyorsun?
KS KS The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 6 Ağustos 2022 #7 Müco bey dedi: Modlarını .img ile mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Cleo modları var. Artı 0 Eksi