Kalim_x Kilopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 354 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #1 Wine ile yüklediğim Epic Games Store'da klavye çalışmıyor. Ekteki resimde 2 faktörlü doğrulama yapabilmem için sayı girmem gerekiyor ama klavyeden ne girersem gireyim ya da kodu direkt kopyala yapıştır yapsam da hiçbir şey yazamıyorum. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2023-03-10 18-08-40.png 171,1 KB · Görüntüleme: 46
Wine ile yüklediğim Epic Games Store'da klavye çalışmıyor. Ekteki resimde 2 faktörlü doğrulama yapabilmem için sayı girmem gerekiyor ama klavyeden ne girersem gireyim ya da kodu direkt kopyala yapıştır yapsam da hiçbir şey yazamıyorum.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 11 Mart 2023 #2 Heroic Games laucher varken neden Wine ile Epic Games yüklüyorsunuz ki? Artı 0 Eksi
KS KS Kalim_x Kilopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 354 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 kozmonot02 dedi: Heroic Games laucher varken neden Wine ile Epic Games yüklüyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Denemek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023 Artı 0 Eksi
kozmonot02 dedi: Heroic Games laucher varken neden Wine ile Epic Games yüklüyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Denemek istiyorum.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 11 Mart 2023 #4 Kalim_x dedi: Denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Bottles uygulaması ile Epic Games'i kurmayı deneyin eğer sorun devam ederse Heroic Launcher kullanmak zorundasınız. Artı 0 Eksi
Kalim_x dedi: Denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Bottles uygulaması ile Epic Games'i kurmayı deneyin eğer sorun devam ederse Heroic Launcher kullanmak zorundasınız.