robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #1 Valorant winexp kullanmak istiyorum ban sebebi mi?
Tartaros Decapat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Harita Designer 18 Şubat 2024 #2 Ayarı NVIDIA veya AMD'nin programı ile yaparsan bir sorun olmaz yüksek ihtimalle.
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Tartaros dedi: Ayarı NVIDIA veya AMD'nin programı ile yaparsan bir sorun olmaz yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... AMD Software: Adrenalin Edition var nasıl yapacağım
Tartaros dedi: Ayarı NVIDIA veya AMD'nin programı ile yaparsan bir sorun olmaz yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... AMD Software: Adrenalin Edition var nasıl yapacağım
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 18 Şubat 2024 #4 Winexp sorun çıkarmaz.
Tartaros Decapat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Harita Designer 18 Şubat 2024 #5 Sanırım winexp yüklemek şartmış. Bende kullanmak için biraz baktım da. Şu video yardımcı olabilir belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanırım winexp yüklemek şartmış. Bende kullanmak için biraz baktım da. Şu video yardımcı olabilir belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #6 Tartaros dedi: Sanırım winexp yüklemek şartmış. Bende kullanmak için biraz baktım da. Şu video yardımcı olabilir belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam riota da attım ticket zaten ban yerim diye korkuyorum sıkıntı olur benim için
Tartaros dedi: Sanırım winexp yüklemek şartmış. Bende kullanmak için biraz baktım da. Şu video yardımcı olabilir belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam riota da attım ticket zaten ban yerim diye korkuyorum sıkıntı olur benim için
volvoseverim Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 595 Çözümler 2 18 Şubat 2024 #7 robdocc1 dedi: Hocam riota da attım ticket zaten ban yerim diye korkuyorum sıkıntı olur benim için Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz merak etmeyin, ben kullanıyorum.
robdocc1 dedi: Hocam riota da attım ticket zaten ban yerim diye korkuyorum sıkıntı olur benim için Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz merak etmeyin, ben kullanıyorum.
Taylan1121 Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3 7 Nisan 2024 #8 robdocc1 dedi: Hocam riota da attım ticket zaten ban yerim diye korkuyorum sıkıntı olur benim için Genişletmek için tıkla... kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? robdocc1 dedi: Hocam riota da attım ticket zaten ban yerim diye korkuyorum sıkıntı olur benim için Genişletmek için tıkla... kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba?
robdocc1 dedi: Hocam riota da attım ticket zaten ban yerim diye korkuyorum sıkıntı olur benim için Genişletmek için tıkla... kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? robdocc1 dedi: Hocam riota da attım ticket zaten ban yerim diye korkuyorum sıkıntı olur benim için Genişletmek için tıkla... kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba?
robdocc1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 347 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #9 Taylan1121 dedi: kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam önermiyoruz bunları dediler Taylan1121 dedi: kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun içinde üstünlük sağlanma falan oyunun akışını bozarsa tüm sorumluluk kullanandadır dediler bide
Taylan1121 dedi: kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam önermiyoruz bunları dediler Taylan1121 dedi: kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? kral sonuç ne oldu ne dedi riot acaba? Genişletmek için tıkla... Oyun içinde üstünlük sağlanma falan oyunun akışını bozarsa tüm sorumluluk kullanandadır dediler bide
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.564 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #10 WinExp ban sebebi değil ama artık Valorant'ta çalışmıyor.