Sirius Doruk Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Winexp kullanmadan 4:3 yapmak ban sebebi mi? Nvidia denetim masasından yapılıyormuş sanırım.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.418 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Sirius Doruk dedi: Winexp kullanmadan 4:3 yapmak ban sebebi mi? Nvidia denetim masasından yapılıyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Yiyende var yemeyende var. 3.parti yazılım belli olmaz siz kullanıp risk almayın.
Sirius Doruk dedi: Winexp kullanmadan 4:3 yapmak ban sebebi mi? Nvidia denetim masasından yapılıyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Yiyende var yemeyende var. 3.parti yazılım belli olmaz siz kullanıp risk almayın.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 3 Ağustos 2024 #3 Sirius Doruk dedi: Winexp kullanmadan 4:3 yapmak ban sebebi mi? Nvidia denetim masasından yapılıyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından özel çözünürlük oluşturup yapıyorlardı evet. Zamanında görmüştüm. Maalesef video yok...
Sirius Doruk dedi: Winexp kullanmadan 4:3 yapmak ban sebebi mi? Nvidia denetim masasından yapılıyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... Denetim masasından özel çözünürlük oluşturup yapıyorlardı evet. Zamanında görmüştüm. Maalesef video yok...