A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 869 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Mart 2023 #1 Görev yöneticimde ilk defa böyle bir şey gördüm, bu nedir? RAT vs. yemiş olabilir miyim?
adonisqsw Femtopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 Bende de var bir sıkıntı olmaz.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.668 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 adonisqsw dedi: Bende de var bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sende var diye sıkıntı yok mu :d. Bendede var inşallah sıkıntı yoktur.
adonisqsw dedi: Bende de var bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Sende var diye sıkıntı yok mu :d. Bendede var inşallah sıkıntı yoktur.
cheryyyyyy Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Nisan 2024 #4 Dorzi dedi: Sende var diye sıkıntı yok mu :d. Bende de var inşallah sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmadığını düşünüyorum ama genelde bilgisayar bir şey indirirken veya CPU %80'nin üzerinde çalıştığında bilgisayarın performansını daha iyi hale getirmek için çalışır.
Dorzi dedi: Sende var diye sıkıntı yok mu :d. Bende de var inşallah sıkıntı yoktur. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmadığını düşünüyorum ama genelde bilgisayar bir şey indirirken veya CPU %80'nin üzerinde çalıştığında bilgisayarın performansını daha iyi hale getirmek için çalışır.