Winget upgrade --all kodu zararlı mı?

walterpinkman

Hectopat
Merhaba bugün böyle bir kod gördüm Ekin Kollamadan bu kod bütün uygulamaları güncelliyormuş sanırım bu kod zararlı mı ya da bir faydası var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zararı yok. Ancak herhangi bir yazılımın otomatik güncelleme almasını tavsiye etmiyorum, hatalar ile karşılaşabiliyorsunuz.

Zararı yok. Ancak herhangi bir yazılımın otomatik güncelleme almasını tavsiye etmiyorum, hatalar ile karşılaşabiliyorsunuz.

Hocam ben bu kodu çalıştırmak istediğimde hata ile karşılaşıyorum ms storde var ama bunu manuel olarak güncellemem mi lazım.

Evet zararlı. Az önce bilgisayarımda hiçbir sorun yokken bir winget upgrade yapayım da uygulamalarım güncel kalsın. Maalesef bu komutu kullandıktan birkaç dakika sonra bir baktım benim başlatmadığım yükleme sihirbazları başlatılmış. Bu dediğim olay winget upgrade işleminden sonra kendi kendine gerçekleşiyor söyleyeyim şimdiden. Yapacak arkadaşlar bu yorumu göz önünde bulundurarak yapsınlar ama bence uygulama guncellestirmelerinizi manuel olarak uygulamanın sitesinden yükleyip kurmak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı