R ravena Centipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar yeni fark ettim PC'de hafif bir takılma falan var. Görev yöneticisine baktım böyle bir şey gördüm. Şüpheli geldi yanlışlıkla sistem dosyası silmek istemem. Virüs müdür? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 4,4 KB · Görüntüleme: 253
Arkadaşlar yeni fark ettim PC'de hafif bir takılma falan var. Görev yöneticisine baktım böyle bir şey gördüm. Şüpheli geldi yanlışlıkla sistem dosyası silmek istemem. Virüs müdür?
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.031 Makaleler 2 Çözümler 34 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 9 Nisan 2022 #2 Normalde winlogon.exe olması lazım fakat bir harf daha var, çok şüpheli geldi bana. Dosya konumu nedir? VirusTotal ile tarattınız mı?
Normalde winlogon.exe olması lazım fakat bir harf daha var, çok şüpheli geldi bana. Dosya konumu nedir? VirusTotal ile tarattınız mı?
Rhugen Picopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 167 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #3 Hocam "Sağ Tık > Dosya Konumunu Aç" yapıp hangi konumda olduğunu söyler misiniz?
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.734 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2022 #4 İnternete arattığım zaman hep "Bu virüsü kaldırın." şeklinde başlıklar var. Büyük ihtimalle virüs.
R ravena Centipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #5 Rhugen dedi: Hocam "sağ tık > dosya konumunu aç" yapıp hangi konumda olduğunu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam dosya konumuna erişimim yok ama konumu: C:\ProgramData\SystemFiles
Rhugen dedi: Hocam "sağ tık > dosya konumunu aç" yapıp hangi konumda olduğunu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam dosya konumuna erişimim yok ama konumu: C:\ProgramData\SystemFiles
Rhugen Picopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 167 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #6 ravena dedi: Hocam dosya konumuna erişimim yok ama konumu: C:\ProgramData\SystemFiles Genişletmek için tıkla... Hocam internette arattığım zaman "Trojan Coin Miner" çıkıyor. Silin gitsin.
ravena dedi: Hocam dosya konumuna erişimim yok ama konumu: C:\ProgramData\SystemFiles Genişletmek için tıkla... Hocam internette arattığım zaman "Trojan Coin Miner" çıkıyor. Silin gitsin.
R ravena Centipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #7 Rhugen dedi: Hocam internette arattığım zaman "trojan coin miner" çıkıyor. Silin gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şerefsizin dosya konumuna giremiyorum ne yapabilirim?
Rhugen dedi: Hocam internette arattığım zaman "trojan coin miner" çıkıyor. Silin gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şerefsizin dosya konumuna giremiyorum ne yapabilirim?
Rhugen Picopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 167 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #8 ravena dedi: Hocam şerefsizin dosya konumuna giremiyorum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İzin mi gerektiriyor hocam?
ravena dedi: Hocam şerefsizin dosya konumuna giremiyorum ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İzin mi gerektiriyor hocam?
R ravena Centipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #9 Rhugen dedi: İzin mi gerektiriyor hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
Mikocan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 527 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX 6600 Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #10 Virüsü Silemiyorsanız Önemli dosyalarınızı yedekleyip Temiz Kurulum Yapmanızı Tavsiye ederim