Winows 10 X1350 Ekran Kartını Tanımama Sorunu

Canberk A

Megapat
Başlıkta olduğu gibi bugün Windows 10 işletim sistemne windows 7'den geçiş yaptım. Bilgisayarımda ATI RADEON X1350 seres ekran kartı var fakat ekran kartım algılanmıyor. Görüntü bağdaştırıcılara tıkladığımda ekran kartımı göremiyorum. Ekran kartımı nasıl bilgisayara tanıtabilirim? Şimdiden teşekkürler...

TI RADEON X1650. ekran karti için Win 10 yazılımı yüklendiğinde sorunu çözmek için bu linkde ki yazımı bilgisayara indir.http://www.driverscape.com/files/display/9-11_legacy_vista32-64_dd_ccc.zip Masa üzerine yükleme yap. Daha sonra sıra ile Bilgisayarım + aygıt yöneticisi + ekran kartı + ekran kartı üzerinde sürücü güncelleştiri tıkla + açılan pencereden sürüyü yüklemeyi manuel yani kendin seçden devam et. Sonra en alttan devam et. Disket sürücüden yükleme bölümünden devam ederek sürücünün dosyasını gönder diyerek devam et bu şekilde devam edersen yüklemeyi yapabilirsin. Başka türlü hep mavi ekran hatası veriyor.
ATI Radeon X1650 Series Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…