winows'u orjinal olarak almalı mıyım ?

Yolgezer

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar Allah kısmet ederse karneyi aldıktan sonra pc alıcam . Bu pc nin hiçbir şekilde virüs bulundurmasını istemiyorum. Size sormak istediğim. Bu pc için orjinal windows satın almalı mıyım ? Yoksa internetten indirsem. Sonra kendim bir takım yollar ile ;D aktive etsem. Bana problem çıkarır mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşşekürler

Güncel işletim sistemi her zaman iyidir ve virüs istemiyorsan orjinal almak tabi ki de daha mantıklı )

Orjinalin yerini hiçbir şey tutamaz ve artık internetten bir şey indirmek pek güvenli değil. Yinede sana kalmış.

Windows indirebilirsin tabi ki ama daha düzgün çalışması için orjinal olması gerekiyor. Ben orjinal 8.1 kullanıyorum ve çok memnunum. Bir de sen virüs istemiyorsun bilgisayarında bu durumu göze alabiliyorsan indirebilirsin tabiki.

Teşekkür ederim. Birde internetten alınca nasıl oluyor, mağazadan alınca nasıl oluyor açıklayabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…