Winpkg.EXE nedir?

Rin2b

Hectopat
Arkadaşlar PC'ye yeni format attım ve crack hiçbir program yüklemedim Steam, Discord vb kurulumları yaptıktan sonra sürücüleri yüklemek için diver pack solution adlı programı kullandıktan sonra bir an da winpkg yükleme ekranı geldi üstte sereby.org yazıyordu internetten baktığımda keylogger vb çıkıyor tam olarak nedir?

Driverları bilgisayar kendi kuruyor zaten sadece ekran kartı driverini sen kuruyorsun tekrar format at bilgisayarına. Bu tarz driver programları kullanmayın arkadaşlar.

WinPKG klavye ve fare girişlerini kaydedebilir ve diğer programları da değiştirebilir. Kullandığınız uygulamadan kaynaklıdır. Cihaz özelliklerinizi belirtin, sürücülerinizi kendiniz kurun.

Driverları bilgisayar kendi kuruyor zaten sadece ekran kartı driverini sen kuruyorsun tekrar format at bilgisayarına. Bu tarz driver programları kullanmayın arkadaşlar.
Sitesine girdiğim zaman serbynin kurumsal bir firma gibi gözüküyor all in One run times vb diyor iyi niyetli mi kötü niyetli mi anlayamadım ve önerebileceğiniz bir driver programı var mı?

Driver Pack Solution farklı şeyler yükleyebiliyor. Sonuçta legal olmayan editli içerikler ve içine virüs gömebiliyorlar. Ayrıca windows 10 kullanıyorsunuz windows otomatik olarak driver kuruyor öyle bir programa ihtiyacınız yok. XP kullanırken evet bu aracı kullandık ama günümüzde bir geçerliliği yok. Özellikle de internet bağlantısı olan bir pc de asla ihtiyaç yok. Temiz bir kurulum yapıp windows'a bırakın bu işleri.

Bir daha format atın.

Driver güncellediğini iddia eden programlara bulaşmamak en doğrusu. Başıma çok bela açmışlardı zamanında.

Hayır yok. Sürücüleri kendi sitesinden indirebilirsiniz. Tanımlanamayan sürücüler var ise Aygıt Yöneticisi'nden sürücü ID'sini kopyalayıp Driver Identifier sitesinden yükleyebilirsiniz.

ISO'yu HeiDoc'dan indirmiştim ISO ile ilgili bir sorun yoktur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…