WinPKG.exe virüs mü?

MERT BAL41

Hectopat
Bilgisayara daha yeni format attım dün sadece LFS ve CS:GO yükledim PC'ye. Bugün açtım açılana kadar yemek yedim bir geldim ekranda bir sekme fehler yazıyordu işte Almanca yazılar vardı neyse görev yöneticisinden baktım WinPKG.exe diye bir şey açık. Virüs müdür bu nedir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara daha yeni format attım dün sadece LFS ve CS:GO yükledim PC'ye. Bugün açtım açılana kadar yemek yedim bir geldim ekranda bir sekme fehler yazıyordu işte Almanca yazılar vardı neyse görev yöneticisinden baktım WinPKG.exe diye bir şey açık. Virüs müdür bu nedir yardımcı olur musunuz?

Muhtemelen virüs ya da trojan gibi bir şey. Crack bir şey indirdiniz sanırım. Kaspersky ile bir tarayın.

Açıklama: WinPKG.exe, Windows işletim sistemi için gerekli değildir ve nispeten az soruna neden olur. WinPKG.exe dosyası C: \ Windows (normalde C: \ Windows \ Temp \ NET \ ) alt klasöründe bulunur. Windows 10/8/7 / XP'de bilinen dosya boyutları 1.963.520 bayt (tüm olayların% 75'i) veya 1.950.208 bayttır.

Program görünür bir pencereye sahiptir. Dosyanın yazarı hakkında bilgi yok. Dosya, Windows klasöründe bilinmeyen bir dosyadır. WinPKG.exe bir Windows çekirdek dosyası değil. WinPKG.exe, klavye ve fare girişlerini kaydedebilir ve diğer programları değiştirebilir. Bu nedenle teknik güvenlik derecesi % 64 tehlikelidir ; ancak bu derecelendirmeyi kullanıcı yorumlarıyla da karşılaştırmalısınız.

Önemli: Bazı kötü amaçlı yazılımlar WinPKG.exe olarak kendini kamufle eder. Bu nedenle, bir tehdit olup olmadığını görmek için PC'nizdeki WinPKG.exe işlemini kontrol etmelisiniz. Bilgisayarınızın güvenliğini doğrulamak için Güvenlik Görev Yöneticisi'ni öneririz. Bu, Washington Post ve PC World'ün En İyi İndirmeler'inden biriydi.

Kaynak: WinPKG.exe dosyası nedir?

Hocam inceleyebilirsiniz. Yardımcı olacaktır. Keylogger olabilir.

Hocam inceleyebilirsiniz. Yardımcı olacaktır. Keylogger olabilir.
Hocam attığınız linkteki bütün her şeyi uyguladım fakat sonuncu adamı uygulayınca boşluk ve yeni satıra geçti. Eğer geçerse Keylogger var demekmiş. Bende şimdi keylogger mi var? Böyle yaptım kısacası:
KEY3.PNG

Hocam PC'yi tarayın. Programlar bulabilir. Bulmazsa format atın. Riske girmeyin.

Hocam Kaspersky daha etkili. Bunlar çok sinsi program. Bazen virüs programı bile yakalayamıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı