internett Decapat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 180 22 Aralık 2019 #1 Bilgisayarımı KMSpico programıyla kullanıyordum ama süresi bitmiş sanırsam. Tekrar yandaki o yazı çıktı ama bu sefer yapamadım. WinRAR'dan çıkarırken hata veriyor. 0x800700e1 açamıyorum. Ne yapmam gerek? Windows Defender kapattım gene olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2019
Bilgisayarımı KMSpico programıyla kullanıyordum ama süresi bitmiş sanırsam. Tekrar yandaki o yazı çıktı ama bu sefer yapamadım. WinRAR'dan çıkarırken hata veriyor. 0x800700e1 açamıyorum. Ne yapmam gerek? Windows Defender kapattım gene olmuyor.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 22 Aralık 2019 #2 Korsan Windows kullanmayın. Korsana destek vermiyoruz. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? Windows dağıtımlarını etkinleştiren aktivasyon araçları nasıl çalıştıklarını ve neden kullanmamamız gerektiğini yakından inceleyelim. İnterne www.technopat.net
Korsan Windows kullanmayın. Korsana destek vermiyoruz. Korsan Windows Kullanmak Neden Tehlikeli? Windows dağıtımlarını etkinleştiren aktivasyon araçları nasıl çalıştıklarını ve neden kullanmamamız gerektiğini yakından inceleyelim. İnterne www.technopat.net