WinRAR 6.24 güvenli midir?

terco

Centipat
Daha fazla  
WinRAR virüslü müdür acaba? Çünkü VirusTotal'de tarattım linkini ve bir şey çıkmadı ama emin olamadım açıkçası bir de.
Bu VirusTotal gerçekten neyin içinde virüs olup olmadığını söylüyor mu merak ettim?

Dosya Ekleri

• ekran görüntüsü533.png
    245 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs değildir, virüs taramasını dosyalar için MalwareBytes’dan yapmanızı tavsiye ederim.

Virüstotal yetmez hocam hybrid-analised ile tarat bide

WinRAR güvenilirdir, yılların arşiv yazılımıdır. Ayrıca VirusTotal'de link taratmasıyla pek bir şey anlaşılmaz haberiniz olsun, ilgili dosyayı taratmanız lazım. Eğer pek bilginiz yoksa burada konu açıp sorun. Çünkü bazı pozitif sonuçlar aslında false-positive olabiliyor.

Virüs değildir, virüs taramasını dosyalar için Malwarebytes'dan yapmanızı tavsiye ederim.

Yani indirmem için bir sorun yoktur değil mi WinRAR'ı çünkü duyduğuma göre bir aralar bundan sızıntılar geçmiş falan korktum o yüzden. Taviseyeniz içinde teşekkürler.

WinRAR virüslü bir program değildir. Ücretlidir ama 7zip ücretsizdir ve açık kaynak kodludur. Onu kullanabilirsiniz.

Dostum dünyanın en güvenilir uygulamasıdır WinRAR gönül rahatlığıyla yükle kullan.

Anladım çok teşekkürler bilgileriniz için.

Dostum dünyanın en güvenilir uygulamasıdır WinRAR gönül rahatlığıyla yükle kullan.

Tamamdır öyle yapacağım.

Hocam bende Win XP için indirdim sıkıntı yok.

Hocam konuyu çözüldü yapabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…