Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün WinRAR ile bir dosya indirdim fakat Defender kapalı olmasın rağmen aşağıda belirtiğim hatayı veriyor. Sebebi nedir? Veya nasıl çözerim bu işi? 2 gündür böyle. Dosya Ekleri Screenshot_3.png 7,7 KB · Görüntüleme: 70 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021
Merhaba arkadaşlar, bugün WinRAR ile bir dosya indirdim fakat Defender kapalı olmasın rağmen aşağıda belirtiğim hatayı veriyor. Sebebi nedir? Veya nasıl çözerim bu işi? 2 gündür böyle.
DellyX Centipat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #2 Gerçekten dosya bozuk olabilir dostum
Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #3 DellyX dedi: Gerçekten dosya bozuk olabilir dostum Genişletmek için tıkla... tüm dosyalar bozuk olamaz ama dostum
DellyX dedi: Gerçekten dosya bozuk olabilir dostum Genişletmek için tıkla... tüm dosyalar bozuk olamaz ama dostum