Ş şahıs Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 1.434 Çözümler 8 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 16 Mayıs 2022 #11 Ama dosyaları sakın kesip yapıştırmayın herhangi bir hatada dosyalarınızın çoğu gider o yüzden kopyalayıp yapıştırmaya önem verin.
Ama dosyaları sakın kesip yapıştırmayın herhangi bir hatada dosyalarınızın çoğu gider o yüzden kopyalayıp yapıştırmaya önem verin.
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 16 Mayıs 2022 #12 DarkHill dedi: ssd de bir sürü oyunum var doluydu Genişletmek için tıkla... Temp klasörünün içindeki dosyaları/klasörleri temizlediniz mi?
DarkHill dedi: ssd de bir sürü oyunum var doluydu Genişletmek için tıkla... Temp klasörünün içindeki dosyaları/klasörleri temizlediniz mi?
D DarkHill Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 58 16 Mayıs 2022 #13 şahıs dedi: O zaman bir yere yedekleyin ve biçimlendirdikten sonra geri SSD'ye atarsınız. Genişletmek için tıkla... bunu en son çare olarak denemek istiyorum yokmu bunun direk bi çözümü antivirüs programı yada başka birşeyle Abdul0234 dedi: Temp klasörünün içindeki dosyaları/klasörleri temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... evt
şahıs dedi: O zaman bir yere yedekleyin ve biçimlendirdikten sonra geri SSD'ye atarsınız. Genişletmek için tıkla... bunu en son çare olarak denemek istiyorum yokmu bunun direk bi çözümü antivirüs programı yada başka birşeyle Abdul0234 dedi: Temp klasörünün içindeki dosyaları/klasörleri temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... evt
Abdul0234 Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.359 Çözümler 18 Yer İstanbul/Batışehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor) 16 Mayıs 2022 #14 DarkHill dedi: bunu en son çare olarak denemek istiyorum yokmu bunun direk bi çözümü antivirüs programı yada başka birşeyle Genişletmek için tıkla... Abdul0234 dedi: Temp klasörünün içindeki dosyaları/klasörleri temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... . . . . .
DarkHill dedi: bunu en son çare olarak denemek istiyorum yokmu bunun direk bi çözümü antivirüs programı yada başka birşeyle Genişletmek için tıkla... Abdul0234 dedi: Temp klasörünün içindeki dosyaları/klasörleri temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... . . . . .