justkyrolex Femtopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #1 Bilgisayarı 1 yerden almıştım onlar kurulum yapmıştı. Son günlerde format attım bilgisayara. Ama şunu fark ettim WinRAR dosyalarında WinRAR fotoğrafı yok. Boş bir uygulama gibi bu sorunu nasıl çözebilirim (WinRAR'ı indirdim)
Bilgisayarı 1 yerden almıştım onlar kurulum yapmıştı. Son günlerde format attım bilgisayara. Ama şunu fark ettim WinRAR dosyalarında WinRAR fotoğrafı yok. Boş bir uygulama gibi bu sorunu nasıl çözebilirim (WinRAR'ı indirdim)
Çözüm LOTR Manyağı 6 Aralık 2021 Winrar programının kurulu olduğu klasörden "uninstall" exe sini çalıştırın daha sonra tekrar kurun.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 6 Aralık 2021 #2 Winrar programının kurulu olduğu klasörden "uninstall" exe sini çalıştırın daha sonra tekrar kurun. Artı 0 Eksi Çözüm
E Emre_sozlu Decapat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 99 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #3 Silip tekrar indirin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Aralık 2021 #4 Dosya uzantısı nedir? Artı 0 Eksi
KS KS justkyrolex Femtopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #5 LOTR Manyağı dedi: WinRAR programının kurulu olduğu klasörden "uninstall" exesini çalıştırın daha sonra tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Oldu, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: WinRAR programının kurulu olduğu klasörden "uninstall" exesini çalıştırın daha sonra tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Oldu, teşekkürler.