Lyncas Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 8 3 Nisan 2021 #1 WinRAR'ı açınca sadece 1 dosya yerine, onun içindeki dosyaları'da gösteriyor. Mesela bir oyun var, onun ana dosyasını gösteriyor fakat aynı şekilde içindeki dosyaları her şeyi ile gösteriyor.
WinRAR'ı açınca sadece 1 dosya yerine, onun içindeki dosyaları'da gösteriyor. Mesela bir oyun var, onun ana dosyasını gösteriyor fakat aynı şekilde içindeki dosyaları her şeyi ile gösteriyor.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 3 Nisan 2021 #2 Tam dediğinizi anlayamadım ama oyunun kurulu olduğu dizine giderseniz oyunun diğer dosyalarının da gözükmesi zaten normal değil mi? Artı 0 Eksi
Tam dediğinizi anlayamadım ama oyunun kurulu olduğu dizine giderseniz oyunun diğer dosyalarının da gözükmesi zaten normal değil mi?
KS KS Lyncas Decapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 8 3 Nisan 2021 #3 24099 dedi: Tam dediğinizi anlayamadım ama oyunun kurulu olduğu dizine giderseniz oyunun diğer dosyalarının da gözükmesi zaten normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde oluyor. Zaten göreceksiniz ki 4.sırada her şeyi içeren bir dosya mevcut. Onun içindeki dosyaları da çıkarıp sunuyor. Artı 0 Eksi
24099 dedi: Tam dediğinizi anlayamadım ama oyunun kurulu olduğu dizine giderseniz oyunun diğer dosyalarının da gözükmesi zaten normal değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde oluyor. Zaten göreceksiniz ki 4.sırada her şeyi içeren bir dosya mevcut. Onun içindeki dosyaları da çıkarıp sunuyor.