F fizz.ae Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 EXE dosyası açmak istediğimde böyle bir hata veriyor.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #2 İstersen Download i deneyebilirsin. Yada winrar'ı programını bundan indirin deneyin WinRAR
HRZ Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 79 25 Mayıs 2024 #3 Dosyayı direkt Winrar üzerinden mi açmaya çalışıyorsunuz? Eğer öyleyse dosyayı klasöre çıkartıp çalıştırmayı deneyin. Diğer bir ihtimal; açmaya çalıştığınız exe dosyası sisteminizde bulunan güvenlik programı tarafından engelleniyor olabilir.
Dosyayı direkt Winrar üzerinden mi açmaya çalışıyorsunuz? Eğer öyleyse dosyayı klasöre çıkartıp çalıştırmayı deneyin. Diğer bir ihtimal; açmaya çalıştığınız exe dosyası sisteminizde bulunan güvenlik programı tarafından engelleniyor olabilir.
F fizz.ae Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #4 İsmail Karabacak dedi: İsmail Karabacak dedi: İstersen Download i deneyebilirsin. Yada winrar'ı programını bundan indirin deneyin WinRAR Genişletmek için tıkla... download indirdim sonra bu hata çıktı defender kapalı herangi bir virüs koruma programı da yok Genişletmek için tıkla...
İsmail Karabacak dedi: İsmail Karabacak dedi: İstersen Download i deneyebilirsin. Yada winrar'ı programını bundan indirin deneyin WinRAR Genişletmek için tıkla... download indirdim sonra bu hata çıktı defender kapalı herangi bir virüs koruma programı da yok Genişletmek için tıkla...
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #5 Antivirus programı varken sorunsuz kurmuştum ben . Bilgisayarda virüs olabilir. Tarama yapabilir misiniz .
Antivirus programı varken sorunsuz kurmuştum ben . Bilgisayarda virüs olabilir. Tarama yapabilir misiniz .
F fizz.ae Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #6 İsmail Karabacak dedi: Antivirus programı varken sorunsuz kurmuştum ben . Bilgisayarda virüs olabilir. Tarama yapabilir misiniz . Genişletmek için tıkla... nasıl yapabilirim
İsmail Karabacak dedi: Antivirus programı varken sorunsuz kurmuştum ben . Bilgisayarda virüs olabilir. Tarama yapabilir misiniz . Genişletmek için tıkla... nasıl yapabilirim
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #7 fizz.ae dedi: nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla... Defrender ile yada kaspersky ile yapabilirsiniz.
fizz.ae dedi: nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla... Defrender ile yada kaspersky ile yapabilirsiniz.
F fizz.ae Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #8 herangi bişe çıkmadı
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.292 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #9 fizz.ae dedi: Eki Görüntüle 2203839herangi bişe çıkmadı Genişletmek için tıkla... Bulunan 1 tehdit winrar yada 7 zip ile mi ilgili
fizz.ae dedi: Eki Görüntüle 2203839herangi bişe çıkmadı Genişletmek için tıkla... Bulunan 1 tehdit winrar yada 7 zip ile mi ilgili
F fizz.ae Zeptopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #10 İsmail Karabacak dedi: Bulunan 1 tehdit winrar yada 7 zip ile mi ilgili Genişletmek için tıkla... patch dosyasıymış benim indirmeye çalıştığım dosya
İsmail Karabacak dedi: Bulunan 1 tehdit winrar yada 7 zip ile mi ilgili Genişletmek için tıkla... patch dosyasıymış benim indirmeye çalıştığım dosya