Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 11 Haziran 2020 #11 Kerem00 dedi: Sadece ZIP dosyaları ile karşılaşıyorsanız Windows Explorer bunun için yeterli. Daha fazlası için WinRAR yerine 7-Zip kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben Peazip tavsiye ederim format desteği çok daha fazla.
Kerem00 dedi: Sadece ZIP dosyaları ile karşılaşıyorsanız Windows Explorer bunun için yeterli. Daha fazlası için WinRAR yerine 7-Zip kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben Peazip tavsiye ederim format desteği çok daha fazla.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 11 Haziran 2020 #12 Linux Oyunda dedi: Ben PeaZip tavsiye ederim format desteği çok daha fazla. Genişletmek için tıkla... 7-Zip'in tasarımı bana daha güzel daha sade geliyor. Tercih meselesi.
Linux Oyunda dedi: Ben PeaZip tavsiye ederim format desteği çok daha fazla. Genişletmek için tıkla... 7-Zip'in tasarımı bana daha güzel daha sade geliyor. Tercih meselesi.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 11 Haziran 2020 #13 Kerem00 dedi: 7-Zip'in tasarımı bana daha güzel daha sade geliyor. Tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Peazip Explorer hissiyatı veriyor değil mi?
Kerem00 dedi: 7-Zip'in tasarımı bana daha güzel daha sade geliyor. Tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Peazip Explorer hissiyatı veriyor değil mi?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 12 Haziran 2020 #14 Linux Oyunda dedi: PeaZip Explorer hissiyatı veriyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak o yüzden kullanmıyorum. Şıkıştırılmış arşivdemiyim, klasörde miyim belli olmuyor.
Linux Oyunda dedi: PeaZip Explorer hissiyatı veriyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak o yüzden kullanmıyorum. Şıkıştırılmış arşivdemiyim, klasörde miyim belli olmuyor.
dksişm Centipat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 796 Çözümler 1 12 Haziran 2020 #15 Sağ olun o zaman kalsın köşede.