WinRAR güvenilir mi?

RayLes

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG Strix G16 G614JI-N3187
13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 140W
16 GB DDR5 RAM
Merhaba, bilgisayara format attım artık dosya indirirken dikkat deiyorum ve dosya sıkıştırmam lazım olduğundan Win RAR'ı indirmeyi düşünüyordum fakat VirusTotal'e atınca (orijinal sitesinden indirdim ) 8/73 virüslü diyor.

1742227827373.png

WinRAR uygulaması virüslü diyenleri bende çok görüyorum. Yıllardır kullanıyorum herhangi bir virüse rastlamadım virüslü olsaydı her bilgisayarda var neredeyse ortaya çıkardı. Gayet sorunsuz bir program virüs yok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Merhaba, bilgisayara format attım artık dosya indirirken dikkat deiyorum ve dosya sıkıştırmam lazım olduğundan Win RAR'ı indirmeyi düşünüyordum fakat VirusTotal'e atınca (orijinal sitesinden indirdim ) 8/73 virüslü diyor.

Eki Görüntüle 2447871
FP hocam. Bitirirlerdi winrarı virüs olsaydı.

Eki Görüntüle 2447871

WinRAR güvenilir diye biliyorum. Ama onun daha iyisi olduğunu düşündüğüm ve yanlış bilmiyorsam açık kaynak olan 7ZIP öneririm. Hem 7ZIP tam sürüm için vb para istemiyor.

Eki Görüntüle 2447871
Winrar güvenilir ama ben de 7zip öneririm.

Eki Görüntüle 2447871

Hocam güvenli normalde peki nereden indirdiniz URL verin. 7-ZIP kullanmanız daha güvenlidir.

Kendi sitesinden indirdiğine emin misin? İnen dosya "winrar.exe" falan değil "winrar-x64-710tr.exe" olmalı. Eğer doğru dosyaysa güvenilirdir, kendim de çok uzun senelerdir kullanıyorum. Ayrıca dünyadaki en yaygın sıkıştırma programlarından birisi, güvenilir olmasa emin ol bu kadar yaygın olmazdı.

Siteleri bunlar buradan mı indirdiniz.

Kendi sitesinden indirdiğine emin misin? İnen dosya "winrar.exe" falan değil "winrar-x64-710tr.exe" olmalı. Eğer doğru dosyaysa güvenilirdir, kendim de çok uzun senelerdir kullanıyorum. Ayrıca dünyadaki en yaygın sıkıştırma programlarından birisi, güvenilir olmasa emin ol bu kadar yaygın olmazdı.
WinRAR burdan indirdim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı