Hocam kendim öyle kullanıyorum ve bende o ayarların hepsi mevcut hiçbir yerden kopyalayıp yapıştırdığım yok ayrıca sizin de bir fikriniz lütfen varsa söyleyin sizi de dinleyelim.
Bu yazdıklarınızla hiç birisi eşleşmiyor hocam. Uydurmayın bence. İngilizce kullanıyor olabilirsiniz fakat ingilizce kullanmanıza rağmen ''Reset to Defaults'' ayarı yazmıyor.
Hatta ve hatta ince detayda vereyim Uygula ve Tamam demişsiniz fakat Uygula diye bir şey yazmıyor.
Bu yazdıklarınızla hiç birisi eşleşmiyor hocam. Uydurmayın bence. İngilizce kullanıyor olabilirsiniz fakat ingilizce kullanmanıza rağmen ''Reset to Defaults'' ayarı yazmıyor.
Hatta ve hatta ince detayda vereyim Uygula ve Tamam demişsiniz fakat Uygula diye bir şey yazmıyor.
Anlamıyorsunuz hocam işte. O zaman nerede bu Uygula veya Varsayılan ayarları sıfırla? Ben niye göremiyorum? Zaten WinRAR kurulduktan sonra otomatik olarak bu seçenekler seçili olarak geliyor.
Anlamıyorsunuz hocam işte. O zaman nerede bu uygula veya varsayılan ayarları sıfırla? Ben niye göremiyorum? Zaten WinRAR kurulduktan sonra otomatik olarak bu seçenekler seçili olarak geliyor.