WinRAR ile dosya açınca RAR'daki tüm dosyalar görünüyor

Seçenekler > Dosya listeleme > Düz klasör görünümü kapatılırsa sorun çözülüyor.

Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam.

Dosya Ekleri

• open-zip-file_08.png
    19,2 KB · Görüntüleme: 14
buyrun hocam ben ingilizce kullandığım için böyle görünüyor.

Bu yazdıklarınızla hiç birisi eşleşmiyor hocam. Uydurmayın bence. İngilizce kullanıyor olabilirsiniz fakat ingilizce kullanmanıza rağmen ''Reset to Defaults'' ayarı yazmıyor.

Hatta ve hatta ince detayda vereyim Uygula ve Tamam demişsiniz fakat Uygula diye bir şey yazmıyor.

Eki Görüntüle 2549950

Bu yazdıklarınızla hiçbirisi eşleşmiyor hocam. Uydurmayın bence.

Hocam WinRAR nasıl kullanılıyor bildiğinizden emin misiniz ve daha önce WinRAR'ı İngilizce kullandınız mı?

Lütfen herkes bildiği kadar konuşsun.

Hocam WinRAR nasıl kullanılıyor bildiğinizden emin misiniz ve daha önce WinRAR'ı İngilizce kullandınız mı?

Lütfen herkes bildiği kadar konuşsun.
İnternetten aldığınız bilgileri buraya atarak ''Lütfen herkes bildiği kadar konuşsun.'' diyemezsin.

İnternetten aldığıma dair bir kanıtınız varmıdır?
Anlamıyorsunuz hocam işte. O zaman nerede bu Uygula veya Varsayılan ayarları sıfırla? Ben niye göremiyorum? Zaten WinRAR kurulduktan sonra otomatik olarak bu seçenekler seçili olarak geliyor.

Siz de bile yazmıyor.

Anlamıyorsunuz hocam işte. O zaman nerede bu uygula veya varsayılan ayarları sıfırla? Ben niye göremiyorum? Zaten WinRAR kurulduktan sonra otomatik olarak bu seçenekler seçili olarak geliyor.

Siz de bile yazmıyor.

Hocam yazdığım şeyleri iyice okuduğunuza emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…