HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Ben Java ile açmam gereken bir dosyayı WinRAR ile açtım ve WinRAR olarak gözüküyor. Ama bunun Java olarak görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? WinRAR olarak açarken her zaman WinRAR olarak göstere tıkladım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Merhaba. Ben Java ile açmam gereken bir dosyayı WinRAR ile açtım ve WinRAR olarak gözüküyor. Ama bunun Java olarak görünmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? WinRAR olarak açarken her zaman WinRAR olarak göstere tıkladım.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #2 Sağ tık > Birlikte aç Artı 0 Eksi
KS KS HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 sukuterkopke dedi: Sağ tık > Birlikte aç Genişletmek için tıkla... Java dosyaları öyle açılmıyor. Ben Java olarak gözükmesini istiyorum. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Sağ tık > Birlikte aç Genişletmek için tıkla... Java dosyaları öyle açılmıyor. Ben Java olarak gözükmesini istiyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.215 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 2 Ağustos 2023 #4 HalePlace dedi: Java dosyaları öyle açılmıyor. Ben Java olarak gözükmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzantısı mı değişti? Artı 0 Eksi
HalePlace dedi: Java dosyaları öyle açılmıyor. Ben Java olarak gözükmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzantısı mı değişti?
KS KS HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #5 Şebnem Ferah dedi: Uzantısı mı değişti? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim değişip değişmediğine? Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Uzantısı mı değişti? Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim değişip değişmediğine?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ağustos 2023 #6 Winrar'ı silmeyi deneyin bir de. Artı 0 Eksi Çözüm
5 563157 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 52 2 Ağustos 2023 #7 Uzantısını. Jar olarak değiştirmeyi dene veya Windows ayarları > uygulamalar > varsayılan uygulamalar > varsayılanları sıfırla. Artı 0 Eksi
Uzantısını. Jar olarak değiştirmeyi dene veya Windows ayarları > uygulamalar > varsayılan uygulamalar > varsayılanları sıfırla.
KS KS HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #8 sukuterkopke dedi: Winrar'ı silmeyi deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... 563157 dedi: Uzantısını. Jar olarak değiştirmeyi dene veya Windows ayarları > uygulamalar > varsayılan uygulamalar > varsayılanları sıfırla. Genişletmek için tıkla... İki çözümde işe yaradı teşekkürler yardımlarınız için. Artı 0 Eksi
sukuterkopke dedi: Winrar'ı silmeyi deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... 563157 dedi: Uzantısını. Jar olarak değiştirmeyi dene veya Windows ayarları > uygulamalar > varsayılan uygulamalar > varsayılanları sıfırla. Genişletmek için tıkla... İki çözümde işe yaradı teşekkürler yardımlarınız için.