Winrar Şifre Kırma ?

Last Driver

Hectopat
Daha fazla  
Winrar dosyasını şifrelemiştim ve unuttum. Advanced Archive Password Recovery ve Accent RAR Password Recovery demo olanını kulandım ama halen bulamadım ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar uzun ve karmaşık bir şifre koyduğunuza bağlı. Kırmak için en iyi program ekran kartını kullananlardır. ARCHPR'nin CUDA desteği yok. Kullandığınız ikinci programın bu desteği var. Ekran kartınız ne kadar güçlü bilmiyorum ama sçetiğiniz karakterler de önemli. Eğer alfabetik ve nümerik karakterlerden oluşan bir şifre koyduysanız, programda bu karakterlerin dışındaki karakterleri seçmeyin. Ne kadar çok karakter, o kadar uzun kırma süresi...

Şifre şöyle birşeydi, blackops123 gibi bişeydi. HD 4830 512 MB ekran kartı var işlemci E7400 işlemci var. Bilmediğim atladğım bir şey mi var, bu kadar zor olmasa gerek.

Şifrenin minimum ve maximum uzunluğu ne yapıyım. En az 5 mi yapsam, uzunluğundan tam emin değilim.

En az 5, en fazla 15 yap. Aklında blackops123 diye kaldıysa en fazla 15 hanelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…