Metehan4161 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #11 24099 dedi: Sistemi güvenli modda başlatıp öyle Kaspersky'i indirin. Olmadı Kaspersky rescue disk bir belleğe yazdır ve Boot et. Tarama yap. Genişletmek için tıkla... Abi güvenli modda kuramazsınız diyor.
24099 dedi: Sistemi güvenli modda başlatıp öyle Kaspersky'i indirin. Olmadı Kaspersky rescue disk bir belleğe yazdır ve Boot et. Tarama yap. Genişletmek için tıkla... Abi güvenli modda kuramazsınız diyor.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 6 Şubat 2021 #12 Metehan4161 dedi: Abi güvenli modda kuramazsınız diyor. Genişletmek için tıkla... NPE ile sistemi taratmayı dene o zaman hocam güvenli modda. O da olmazsa güvenli moddayken diğer dediğimi yap, belleğe Kaspersky Rescue yazdırıp boot et oradan tarama yap.
Metehan4161 dedi: Abi güvenli modda kuramazsınız diyor. Genişletmek için tıkla... NPE ile sistemi taratmayı dene o zaman hocam güvenli modda. O da olmazsa güvenli moddayken diğer dediğimi yap, belleğe Kaspersky Rescue yazdırıp boot et oradan tarama yap.
Metehan4161 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #13 Güvenli modda çözünürülük düşüyor ne yapabilirim?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 7 Şubat 2021 #14 Metehan4161 dedi: Güvenli modda çözünürülük düşüyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Her zaman orada kullanmayacaksın bilgisayarı. Zararlıyı temizledikten sonra anlattığım şekilde geri normal Windows'a geçebilirsin.
Metehan4161 dedi: Güvenli modda çözünürülük düşüyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Her zaman orada kullanmayacaksın bilgisayarı. Zararlıyı temizledikten sonra anlattığım şekilde geri normal Windows'a geçebilirsin.
Metehan4161 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #15 Kaspersky ile tam taram yaptım trojan falan çıktı sildim hepsini ama sorun halen devam ediyor 300319 dedi: Hocam virüs olabilir sistemde virüs otomatik Application.Exit() komutu veriyor olabilir. Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... 24099 dedi: Her zaman orada kullanmayacaksın bilgisayarı. Zararlıyı temizledikten sonra anlattığım şekilde geri normal Windows'a geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam taram yaptım trojan falan çıktı sildim hepsini ama sorun halen devam ediyor. Abi ya güzelim PC'yi kullanamıyorum lütfen yardım edin 24099 dedi: Her zaman orada kullanmayacaksın bilgisayarı. Zararlıyı temizledikten sonra anlattığım şekilde geri normal Windows'a geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... @Riot Vanguard Son düzenleme: 7 Şubat 2021
Kaspersky ile tam taram yaptım trojan falan çıktı sildim hepsini ama sorun halen devam ediyor 300319 dedi: Hocam virüs olabilir sistemde virüs otomatik Application.Exit() komutu veriyor olabilir. Kaspersky ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... 24099 dedi: Her zaman orada kullanmayacaksın bilgisayarı. Zararlıyı temizledikten sonra anlattığım şekilde geri normal Windows'a geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam taram yaptım trojan falan çıktı sildim hepsini ama sorun halen devam ediyor. Abi ya güzelim PC'yi kullanamıyorum lütfen yardım edin 24099 dedi: Her zaman orada kullanmayacaksın bilgisayarı. Zararlıyı temizledikten sonra anlattığım şekilde geri normal Windows'a geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... @Riot Vanguard