WinRAR virüslü mü?

Hocam neyi sınırsız kullanıyorsunuz WinRAR zaten bedava değil mi 10 senedir sınırsız kullanıyorum zaten para vermeden
Para istiyor ama zorlamıyor hocam

Hocam neyi sınırsız kullanıyorsunuz WinRAR zaten bedava değil mi 10 senedir sınırsız kullanıyorum zaten para vermeden

40 günlük sürümünü sunuyor para ile almak istemeyenler 40 günde bir silip kurmak istemez.
Sunucu hatası vermese resim atacağım bir çözülmedi gitti şu sunucu hatası.

40 günlük sürümünü sunuyor para ile almak istemeyenler 40 günde bir silip kurmak istemez.
Sunucu hatası vermese resim atacağım bir çözülmedi gitti şu sunucu hatası.

Yani hocam demek istediğiniz 40 gün kullandıktan sonra silip tekrar kurman gerekiyor yoksa kullandırtmıyor doğru mu

Ben 40 gün sonra da kullanıyorum ama sadece uyarı çıkıyor kapatıyorsun sonra devam.

Ben sürekli uyguladığım şekilde kullandığım için o ekranı görmediğim için bilmiyorum.
İlk kurulumda kurulu olduğu dizine 1 KB key dosyası ekliyorum.

Ben sürekli uyguladığım şekilde kullandığım için o ekranı görmediğim için bilmiyorum.
İlk kurulumda kurulu olduğu dizine 1 KB key dosyası ekliyorum.

Para öde diyor WinRAR sen yok deyip çarpıya basıyorsun geçiyorsun, deneme sürümü yok yani sınırsız.

Arkadaşlar VirusTotal'de gelen virüs uyarısı false positive. Korkulacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…