WinRAR vs 7ZIP

Ben 7zip'i indirdim fakat kullanamadım. Ben de mi hata bilmiyorum ama WinRAR gibi, zip dosyaları otomatik olarak algılamadı. O sebeple kaldırdım ben de yazılımı.

Winrarı ücretsiz kullanıyorsan karşına sürekli olarak Satın al sayfası çıkıyor ve bu sinir bozucu bir hal alıyor
Ben 7-zip'e geçtim mutluyum.

Ben 7-Zip'i indirdim fakat kullanamadım. Ben de mi hata bilmiyorum ama WinRAR gibi, ZIP dosyaları otomatik olarak algılamadı. O sebeple kaldırdım ben de yazılımı.
Ayarlarına girip otomatik algılamasını istediğin dosya uzantılarını elle seçmen gerek. Kolay aslında.

Winrar'ın sıkıştırılmış dosya simgesi daha çok hoşuma gidiyor, o yüzden Winrar kullanıyorum.

WinRAR kullanıyorum. Zamanında WinZip kullandım o güzeldi. 7-Zip arayüzünü ben pek beğenemedim.

Merhaba, sizce WinRAR mı 7ZIP mi karasız kaldım.
Forum içinde bir yönetici de 7zip'i hız bakımından öneriyordu. Ama alıştığımız için Winrar'a devam ediyoruz. En yakın zamanda 7zip'e geçmeyi düşünüyorum. En azından sürekli çıkan lisans uyarısından kurtulmuş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…