X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 376 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Ben dosyalarımı ZIP değil de RAR uzantılı indirmek istiyorum. Bilgisayarda WinRAR var ama ZIP olarak iniyor, nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2023
Ben dosyalarımı ZIP değil de RAR uzantılı indirmek istiyorum. Bilgisayarda WinRAR var ama ZIP olarak iniyor, nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 2 Temmuz 2023 #2 - Böyle birşey mümkün değil. - Winrar var diye rar olarak indirmen de gerekmiyor. Winrar zip dosyaları ile ilgili herşeyi yapar.
- Böyle birşey mümkün değil. - Winrar var diye rar olarak indirmen de gerekmiyor. Winrar zip dosyaları ile ilgili herşeyi yapar.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.235 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #3 Hocam o dosyayı upload eden kişi ZIP olarak upload etmişse sizde ZIP olarak yüklersiniz. RAR istiyorsanız converter kullanın ancak uğraşmayın bence.
Hocam o dosyayı upload eden kişi ZIP olarak upload etmişse sizde ZIP olarak yüklersiniz. RAR istiyorsanız converter kullanın ancak uğraşmayın bence.
X XBaroas Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 376 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #4 Sythexz dedi: Hocam o dosyayı upload eden kişi ZIP olarak upload etmişse sizde ZIP olarak yüklersiniz. RAR istiyorsanız converter kullanın ancak uğraşmayın bence. Genişletmek için tıkla... hocam gerçektende öyleymiş teşekkürler
Sythexz dedi: Hocam o dosyayı upload eden kişi ZIP olarak upload etmişse sizde ZIP olarak yüklersiniz. RAR istiyorsanız converter kullanın ancak uğraşmayın bence. Genişletmek için tıkla... hocam gerçektende öyleymiş teşekkürler