Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Ben WinRAR'ı kurduğumda hani soruyor ya hangi uzantılı dosyaları açabilirsin diye ben orada ZIP ve jar uzantılarını seçmeyi unutmuşum şimdi de o uzantılı dosyaları açamıyorum. Onları tekrardan nasıl ekleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2023
Merhaba. Ben WinRAR'ı kurduğumda hani soruyor ya hangi uzantılı dosyaları açabilirsin diye ben orada ZIP ve jar uzantılarını seçmeyi unutmuşum şimdi de o uzantılı dosyaları açamıyorum. Onları tekrardan nasıl ekleyebilirim?
Çözüm Adrastos 25 Temmuz 2023 WinRAR'ı açın. Seçenekler butonundan ayarlar deyin. Bütünleşme kısmında mevcut.
L little_princess Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 25 Temmuz 2023 #2 ZIP ve Jar uzantılı dosyalara sağ tıklayın, "Birlikte aç" deyin ve WinRAR'ı seçin. Artı 0 Eksi
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 WinRAR'ı açın. Seçenekler butonundan ayarlar deyin. Bütünleşme kısmında mevcut. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Kerim_Efe Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 518 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 Adrastos dedi: WinRAR'ı açın. Seçenekler butonundan ayarlar deyin. Bütünleşme kısmında mevcut. Eki Görüntüle 1876584 Genişletmek için tıkla... Eyvallah adamsın. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: WinRAR'ı açın. Seçenekler butonundan ayarlar deyin. Bütünleşme kısmında mevcut. Eki Görüntüle 1876584 Genişletmek için tıkla... Eyvallah adamsın.