WinRAR'dan dosya açılmıyor

worin0

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar indirdiğim dosyayı WinRAR üzerinden ne açabiliyorum, ne klasore cıkartabılıyorum. Boyle hata verıyor. FIFA mod Manager yüklemek ıstıyorum. Bılenlerınız bılır belki de ama WinRAR'dan dolayı yapamıyorum. Bunun ıcın ne yapmam, yardım eder misınız?

Dosya Ekleri

• WinRAR_ Tanılama iletileri 19.08.2025 22_20_21.png
    WinRAR_ Tanılama iletileri 19.08.2025 22_20_21.png
    14,3 KB · Görüntüleme: 23
Yani bozuk diyor ama, bozuk olduğunu sanmam ama hani bozuk olma ihtimalini de göz önünde bulunduralım

7-zip indir 7 zip ile ayıkla dosyaları aman dikkat 7 zip sanıp gene winrardan ayıklama

Dostum onuda denedim 7zipden sonuç alamadım başka ne yapabilirim. Dosyanın bozuk olma gibi bi ihtimal vermiyorum yani

Dostum onuda denedim 7zipden sonuç alamadım başka ne yapabilirim. Dosyanın bozuk olma gibi bi ihtimal vermiyorum yani
valla hocam bilemiyorum ki, ya rar dosyası direkt bozuk ya da bozuk başka bir şey aklıma gelmiyor.

sitede de boyut indirdiğin boyutla aynıysa bozuk oğlu bozuk galiba başka kaynakta yok sanırsam indirebileceğin fifaeditortool harici ve de Gamepressure denediyseniz eğer

Hocam siz indirseniz bana mailden veya başka biyerden atma şansınız varmı çok hayra geçersiniz 100mb zaten fazla bişey değil. Gamepressure bunada bakıyım hemen bi

Hocam gamepressuredan indirdim siz adamsınız kaç gündür ugrasıyorum testislerinize beton yetmez

Son düzenleme:
Hocam siz indirseniz bana mailden veya başka biyerden atma şansınız varmı çok hayra geçersiniz 100mb zaten fazla bişey değil. Gamepressure bunada bakıyım hemen bi

Hocam gamepressuredan indirdim siz adamsınız kaç gündür ugrasıyorum testislerinize beton yetmez
canımsınız hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı