TheALONE Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 171 Yer Ekran kartı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Böyle bir hata alıyorum WinRAR'dan dosya çıkmıyor. Dosya Ekleri ileti.PNG 4,6 KB · Görüntüleme: 60
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #2 Bu programı indirin. 7-Zip (7-zip.org) Ve sağ tıklayıp dosyayı rahatlıkla çıkartabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 4 Ocak 2021 #3 Erişim engellendi hatasının çözümü için o konuma erişim izniniz olmalı. Gerekli rehber aşağıda yer alıyor. Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun. Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Erişim engellendi hatasının çözümü için o konuma erişim izniniz olmalı. Gerekli rehber aşağıda yer alıyor. Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun. Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz. www.technopat.net
KS KS TheALONE Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 171 Yer Ekran kartı Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #4 Anil Alkan dedi: Bu programı indirin. 7-Zip (7-zip.org) Ve sağ tıklayıp dosyayı rahatlıkla çıkartabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben ZIP kullanmak istemiyorum sadece WinRAR'dan dosya atacağım. Artı 0 Eksi
Anil Alkan dedi: Bu programı indirin. 7-Zip (7-zip.org) Ve sağ tıklayıp dosyayı rahatlıkla çıkartabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben ZIP kullanmak istemiyorum sadece WinRAR'dan dosya atacağım.
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #5 TheALONE dedi: Ben ZIP kullanmak istemiyorum sadece WinRAR'dan dosya atacağım. Genişletmek için tıkla... Peki. Sağ tıklayıp özelliklerden "Gelişmiş" butonuna bas. Devam butonuna basın. Devralmayı etkinleştir. Sonra uygula. NOT: Bunu birinden alıp kısa hale getirdim. Artı 0 Eksi
TheALONE dedi: Ben ZIP kullanmak istemiyorum sadece WinRAR'dan dosya atacağım. Genişletmek için tıkla... Peki. Sağ tıklayıp özelliklerden "Gelişmiş" butonuna bas. Devam butonuna basın. Devralmayı etkinleştir. Sonra uygula. NOT: Bunu birinden alıp kısa hale getirdim.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 4 Ocak 2021 #6 Anil Alkan dedi: Peki. Sağ tıklayıp özelliklerden "Gelişmiş" butonuna bas. Eki Görüntüle 815693 Devam butonuna basın. Eki Görüntüle 815697 Devralmayı etkinleştir. Eki Görüntüle 815698 Sonra uygula. NOT: Bunu birinden alıp kısa hale getirdim. Genişletmek için tıkla... Biri? Sanırsam attığım rehber olmasın bu? Bence bu kadar uğraşa hiç gerek yoktu... Artı 0 Eksi
Anil Alkan dedi: Peki. Sağ tıklayıp özelliklerden "Gelişmiş" butonuna bas. Eki Görüntüle 815693 Devam butonuna basın. Eki Görüntüle 815697 Devralmayı etkinleştir. Eki Görüntüle 815698 Sonra uygula. NOT: Bunu birinden alıp kısa hale getirdim. Genişletmek için tıkla... Biri? Sanırsam attığım rehber olmasın bu? Bence bu kadar uğraşa hiç gerek yoktu...
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #7 Enes3078 dedi: Biri? Sanırsam attığım rehber olmasın bu? Bence bu kadar uğraşa hiç gerek yoktu... Genişletmek için tıkla... Evet attığınız rehber, onu kısa hale getirdim. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Biri? Sanırsam attığım rehber olmasın bu? Bence bu kadar uğraşa hiç gerek yoktu... Genişletmek için tıkla... Evet attığınız rehber, onu kısa hale getirdim.